Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au părăsit ‘Asia Express’, sezonul 3! Patru echipe au trecut în semifinală

08.04.2020, 22:56
Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au părăsit 'Asia Express', sezonul 3! Patru echipe au trecut în semifinală
Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au părăsit 'Asia Express', sezonul 3! foto: captura Antena 1

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au părăsit ‘Asia Express‘, sezonul 3! Cele două vlogerrițe din Cluj au fost eliminate din competiția de la Antena 1. Alex Abagiu-Radu Vlăduț și Speak-Ștefania au fost primii semifinaliști din sezonul 3, Drumul Comorilor.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au părăsit ‘Asia Express’, sezonul 3! Patru echipe au trecut în semifinală

Cursa celui mai dur reality-show, ‘Asia Express’, se desfășoară acum în Taiwan, după ce etapa din Filipine a ajuns la final.

În ediția 28 din ‘Asia Express’, trei echipe s-au luptat pentru ultima șansă, pentru a-și asigura un loc în semifinală. Cuplurile au fost nevoite să gătească preparate tradiționale din Taiwan, însă au întâmpinat numai obstacole în cursa nebună.

Ce mâncare e asta, mă? Doamne ferește! Omletă cu niște muci cu stridii!’, a spus chef Sorin Bontea.

Din nefericire, ultima echipă care a ajuns la Gina Pistol a fost formată din Alina Ceușan şi Carmen Grebenișan, astfel că cele două blondine au părăsit show-ul ‘Asia Express’, sezonul 3.

‘Nu plânge, Gina! Am învățat că aici, la înmormântare, se face petrecere! A fost superb! Foarte faină experiența asta! Nu ne-am imaginat că vom ajunge atât de departe’, a spus Carmen Grebenișan, înainte de a-și lua la revedere de la ceilalți concurenți.

Vezi această postare pe Instagram

 

Ancora este rosie ? insa vrem sa va transmitem ceva: v-am simtit acolo alaturi de noi de la prima amuleta si pana acum, in ultimele clipe. #AsiaExpress a fost o nebunie curata traita zi de zi, o luna jumate, fara oprire. O aventura pe care altfel nu aveam cum sa o traim decat sub indrumarea Ginei. Am plecat la drum best friends si ne-am intors tot asa, insa varianta comando??Orice avem de facut de acum, ne vom gandi ca e o proba primita de la Gina si se rezolva. Am trecut prin multe momente in care am zis “ai de capu’ meu”, “sa facem ce?” sau “hai c-o facem si pe asta”, in stilul nostru. Sper ca la un moment dat sa se vada intr-un episod special oamenii din spatele camerelor, care duc lupta alaturi de fiecare echipa si fara de care show-ul nu ar exista. Asta a fost ultimul meu gand, inainte sa iesim pe de platoul de filmare din Taiwan. Asta si sa uram good luck colegilor ramasi in competitie. Am scos din ghiozdane ceva ce caram cu noi de muuult timp: peruci blonde (ma rog, doar una a mai ramas) pentru reactoarele 3 si 4 carora le uram cu acest suvenir metaforic, succes la autostop – bine dinala cum am tot avut in Filipine in in Taiwan ? multa bafta tuturor, va urmarim pe drumul comorilor cu emotie si abia asteptam sa vedem ce va asteapta. In spirit we will be there. In realitate, vom fi pe o plaja, la soare, fara griji si alarme, statii si amulete si o sa bem o bere pentru voi. Cei care duceti show-ul mai departe. Pentru voi, gasca de pe online, oamenii de acasa, ne bucuram ca ne-ati putut descoperi in alt mod prin intermediul show-ului, speram sa ramaneti aici alaturi de noi in calatoria noastra online, care e insa mai putin despre aventura si mai mult despre moda si frumusete, despre exprimare prin vizual. Vom reveni cu impresii & after thoughts curand pe Youtube. WE LOVE YOU BACK! Show must go on! Asia Express continua.

O postare distribuită de ALINA TISHA (@alinaceusan) pe

citește și...