Alina Ceușan a născut. Vestea a fost dată de prietena ei

15.09.2020, 12:01
Alina Ceușan a născut. Vestea a fost dată de prietena ei
Alina Ceușan a născut. Vestea a fost dată de prietena ei

Alina Ceușan a născut. Vestea a fost dată de buna ei prietenă, Carmen Grebenișan.

Alina Ceușan și partenerul ei de viață, Raul, au devenit părinți pentru prima dată. Vedeta a născut în această dimineață. Ea a adus pe lume un băiețel. Carmen Grebenișan, prietena Alinei Ceușan, a fost cea care a dat vestea, pe contul ei de pe o rețea de socializare.

„Neața! A născut Alinaaaa!!!”, a spus Carmen Grebenișan, potrivit revistei Viva.

„Nu am dormit toată noaptea, am dormit iepurește, cu un ochi. Ba verificam grupul de WhatsApp…. A născut la ora 4.44, așteptăm updates de la ea în mod oficial, eu doar vă anunț că a născut. Abia aștept pozele! Probabil este foarte obosită și s-a culcat!”, a completat Carmen Grebenișan.

Alina Ceuşan a dezvăluit pentru revista Elle că ea şi soţul său urmau să aibă un băieţel.

“Raul, avem un copil, this is real”, vom spune, uitându-ne la el. La el? Da, e băieţel… Raul este un bărbat complet şi atât de bine crescut şi de charismatic, priceput la toate, şi totuşi cu o viziune artistică, încât mi-aş dori să ia tot ce-i mai bun de la el. (…) Vor fi câteva luni de vis în care vom sta doar noi şi cei apropiaţi nouă acasă cu el, că va fi o perioadă frumoasă de tranziţie de la „te aşteptăm” la „eşti aici’. (…) În fiecare moment, o să creştem un bărbat aşa cum trebuie, puternic pentru cei din jurul lui, dar sensibil la ce-i aruncă viaţa-n cale, hotărât să ajungă unde îşi propune, dar înţelegător cu oamenii, practic în viziune, dar visător când vede o pasăre pe cer, în zilele de vacanţă. Aşa îl văd”,

Ce își dorește pentru copilul ei

Alina Ceușan a comentat despre educația pe care își dorește să i-o dea bebelușului ei.

“Mi-aş dori să aibă reperele simple şi de bun simţ în primul rând, repere cu care am fost şi noi crescuţi. Să ştie să spună mulţumesc, îmi pare rău, te iubesc, toate la momentul potrivit. Să înţeleagă că oamenii şi situaţiile vor veni în viaţa lui cu un rol, că viaţa e scurtă şi trebuie trăită frumos, dar întotdeauna aşa cum îşi doreşte el. Să nu privească prea mult în spate şi mai ales în stânga şi în dreapta, că asta te defocusează de la ceea ce e cu adevărat important pentru tine. Şi va şti, sunt sigură, ce e important pentru el”, a spus vedeta.

 

citește și...