Care este starea lui Liviu Vârciu după ce a fost infectat cu COVID-19. ”Acest virus este unul cât se poate de pervers, te îngenunchează”

31.12.2020, 09:35
Care este starea lui Liviu Vârciu după ce a fost infectat cu COVID-19. ”Acest virus este unul cât se poate de pervers, te îngenunchează”
Care este starea lui Liviu vârciu după ce a fost infectat cu C OVID-19. ”Acest virus este unul cât se poate de pervers, te îngenunchează”

Liviu Vârciu a explicat care este starea sa de sănătate după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Recent, Liviu Vârciu anunța că a fost infectat cu COVID-19.

Artistul a intrat în izolare, iar acum a explicat, pentru impact.ro, care este starea sa de sănătate.

Cum se simte Liviu Vârciu după ce a fost infectat cu coronavirus

Liviu Vârciu a povestit că a ieșit din izolare și a explicat cum se simte. ”Am avut o formă mai ușoară de Covid, dar chiar și așa, analizele mi-au ieșit rău și când am fost depistat pozitiv și acum. Nu am avut gust și miros. Acum ficatul e praf și am rămas cu o pată pe plămâni. Plus ca obosesc foarte repede. Acest virus este unul cât se poate de pervers, te îngenunchează”, a spus el pentru sursa citată.

În perioada în care Liviu Vâciu a avut coronavirus, artistul a fost la mama lui și a stat cu teama să nu o îmbolnăvească și pe aceasta. ”Fusesem la mama fără să știu că am. Din fericire, mama nu a avut nimic. Nimeni din familie nu l-a luat”.

“M-am spălat pe mâini de fiecare dată, am dezinfectant în mașină, pe care l-am folosit, am purtat mereu masca. O singură dată nu am avut-o, fix o oră, și uite ce am pățit!”, a mai povestit acesta.

Liviu Vârciu are trei copii

Cântărețul Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară anul acesta. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului.  Artistul  fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu.

În afară de băiețelul nou-născut, Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.  Liviu Vârciu a fost căsătorit cu fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu.

Liviu Vârciu și actuala sa parteneră de viață, Anda Călin, și-au botezat băiețelul, Liviu Matei, în mare secret. Evenimentul a avut loc în data de 3 octombrie și a fost unul restrâns, la care au participat doar câteva persoane foarte apropiate cuplului.

citește și...