Care este starea de sănătate a soțului Elenei Merișoreanu. ”A scăpat ca prin urechile acului”

31.03.2021, 10:54
Care este starea de sănătate a soțului Elenei Merișoreanu. ”A scăpat ca prin urechile acului”
Care este starea de sănătate a soțului Elenei Merișoreanu. ”A scăpat ca prin urechile acului”

Elena Merișoreanu a explicat care este starea soțului ei după ce acesta a fost infectat cu coronavirus.

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu este căsătorită de foarte mulți ani cu Viorel Croitoru. Soțul Elenei Merișoreanu a fost infectat cu noul coronavirus și a fost internat în stare gravă la Spitalul Victor Babeș. Artista a dat noi detalii, pentru click.ro, despre starea de sănătate a partenerului său de viață. Acesta urmează să fie externat în următoarele zile. “Au vrut să-l externeze ieri, dar trebuie să-i mai facă un CT, să verifice plămânii. A scăpat ca prin urechile acului, nu a fost intubat“, a explicat Elena Merișoreanu.

“Atunci când omul e bolnav nu se duce la doctor, așa a făcut și soțul meu până a ajuns să nu mai aibă respirație. L-am dus la Victor Babeș, unde a avut parte de o îngrijire exemplară. Bunul Dumnezeu l-a salvat. Dacă nu erau medicii și bunul Dumnezeu cred că el nu mai era în viață acum, era în pământ. L-am dus la timp la spital”, a completat artista.

946.647 de infectări cu coronavirus în România

Alte 6.204 de cazuri de COVID-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore în România. Bilanțul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 946.647. În ultima zi, au decedat 175 de persoane. Până astăzi, au decedat 23.409 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 13.257. Dintre acestea, 1.405 sunt internate la terapie intensivă. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 6.685.665 de teste RT-PCR și 591.149 de teste rapide antigenice.

Pe teritoriul României, 69.601 persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 16.514 persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 50.589 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 105 persoane. De la debutul pandemiei, 845.357 de pacienți au fost declarați vindecați.

citește și...