Care este starea de sănătate a Mioarei Roman. Oana Roman a dat informații

09.07.2021, 12:06
Care este starea de sănătate a Mioarei Roman. Oana Roman a dat informații
Care este starea de sănătate a Mioarei Roman. Oana Roman a dat informații

Oana Roman a dat detalii despre starea de sănătate a mamei sale, Mioara Roman. Acesta a fost externată de la centrul de recuperare. În ultima perioadă de timp, Mioara Roman s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate.  ”Boala de care suferă mama, fiind o boală degenerativă, din păcate nu dă înapoi”, a spus Oana Roman.

Mioara Roman are multe afecțiuni, printre care, cea mai gravă, este o formă foarte agresivă de Parkinson. De curând, Mioara Roman a fost supusă unei intervenții chirurgicale.  Aceasta a suferit o intervenție laparoscopică de înlăturare a colecistului. Ulterior, Oana Roman a explicat că mama sa a avut un punct de grăsime care s-a infectat și a fost nevoie de o nouă intervenție medicală pentru îndepărtarea acestuia.

Mioara Roman a fost internată la un centru de recuperare, de unde Oana Roman, fiica sa cea mică a externat-o zilele acestea. Vedeta a explicat cum se simte mama sa.

Care este starea de sănătate a Mioarei Roman. ”În mod constant și periodic trebuie să vină aici să facă tratamente”

„Astăzi am ajuns să o iau pe mama de aici, de la centru. A mai făcut o lună de tratament. Cei de aici mi-au explicat că boala de care suferă mama, fiind o boală degenerativă, din păcate nu dă înapoi și trebuie avut foarte mare grijă ca ea să nu evolueze, să stagneze și pentru asta în mod constant și periodic trebuie să vină aici să facă tratamente și proceduri”, a spus Oana Roman despre starea de sănătate a mamei sale, Mioara Roman, potrivit spynews.ro.

„Așa că periodic va mai veni câte două, trei săptămâni să facă aceste tratamente care o ajută ca starea ea să rămână staționară și să nu evolueze. Vreau să le mulțumesc încă o dată grija pentru toată grija și ajutorul pe care i-l acordă mamei și Doamne ajută!”, a adăugat vedeta.

citește și...