Care este relația dintre fiica Antoniei și frații ei. Cântăreața a dat amănunte despre familia sa

18.08.2021, 16:01
Care este relația dintre fiica Antoniei și frații ei. Cântăreața a dat amănunte despre familia sa
Care este relația dintre fiica Antoniei și frații ei. Cântăreața a dat amănunte despre familia sa

Cântăreața Antonia, în vârstă de 32 de ani, a dezvăluit care este relația dintre copiii ei. Vedeta are trei copii, o fetiță din mariajul cu Vincenzo Castellano, și doi băieți din povestrea de dragoste pe care o trăiește cu cântărețul Alex Velea, în vârstă de 37 de ani. Arista a dat amănunte despre cei trei copii ai săi.

Fiica Antoniei, Maya, locuiește în Italia cu tatăl ei, Vincenzo Castellano. Antonia îi are alături de ea, în România, doar pe cei doi băieți din relația cu Alex Velea, Dominic și Akim.

Deși cei trei copii ai Antoniei se văd rar, între ei există o relație foarte bună, după cum a dezvăluit artiste într-un interviu pentru revista Viva.

Care este relația dintre fiica Antoniei și frații ei. ”Au înțeles că Maya are alt tată”

Antonia a mărtrisit că băueții ei se înțeleg perfect cu Maya. ”Sunt extrem de fericiți, o iubesc foarte mult, vor să se joace întruna cu ea, să petreacă timp împreună! Sunt îndrăgostiți de ea! Mă bucur foarte mult să îi văd atât de apropiați și că se iubesc așa de mult”, a declarat ea.

”Încă sunt prea mici să înțeleagă chiar tot. Au înțeles că Maya are alt tată, că acolo s-a născut, că acolo face și școala, și de aceea ea locuiește acolo”, a completat cântăreața.

Antonia, o familie fericită alături de Alex Velea

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. De curând, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul.

citește și...