Care este relația dintre Daniela Crudu și sora ei. Ce declarații au făcut cele două

02.11.2020, 16:07
Care este relația dintre Daniela Crudu și sora ei. Ce declarații au făcut cele două
Care este relația dintre Daniela Crudu și sora ei. Ce declarații au făcut cele două

Daniela Crudu și sora sa, Ana Maria Crudu, au explicat care este relația dintre ele.

Daniela Crudu le-a mărturisit fanilor ei din mediul online că sora sa, Ana Maria crudu, este îngerul ei păzitor, dar și bodyguard. ”Este sperietoarea de ciori pentru bărbați. Este și îngerul păzitor și bodyguard”, a spus bruneta, citată de spynews.ro.

Ana Maria Crudu a afirmat că este șefa în relația lor și că are un cuvânt greu de spus în privința bărbaților care îi fac avansuri năbădăioasei sale surori. ”Eu sunt personajul negativ, eu sunt șefa, eu sunt autoritatea, niciun bărbat nu are șanse să se apropie de ea, nu trece de mine, sunt ca un perete. Mai încearcă prima dată să se apropie de mine și apoi de ea, dar eu îmi joc rolul până la capăt. Eu mereu îi zic, când vorbește cu cineva, să spună că nu o las eu”, a declarat Ana Maria Crudu.

Sora Danielei Crudu a participat la ”Chefi la cuțite”

Ana Maria Crudu a participat la emisiunea ”Chefi la cuțite”, de la postul de televiziune Antena 1. A reușit să ajungă în echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu.

„Îmi place foarte mult emisiunea și am vrut să îi cunosc și pe chefi. Și cel mai important am vrut să fiu și eu concurentă, să văd exact cum este, să ai acolo emoții, să fii jurizat, să fii presat de timp și să și gătești și să și apari la televizor – mi se pare cel mai greu”, a declarat ea.

„Chiar dacă arăt așa, sunt make-up artist și par că nu am nicio treabă cu bucătăria, provenim dintr-o familie normală și chiar stau în bucătărie ori de câte ori am puțin timp și am poftă de ceva”, a mai spus sora Danielei Crudu.

Cine este Daniela Crudu

Daniela Crudu, în vârstă de 31 de ani, este considerată una dintre cele mai focoase brunete din showbiz-ul românesc. Daniela Crudu a ajuns cunoscută publicului telespectator din România prin intermediul emisiunii matinale ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la postul de televiziune Antena 1, unde a avut rolul de ”vecină”. De-a lungul anilor, focoasa brunetă a realizat numeroase pictoriale în care și-a expus atuurile fizice.

De asemenea, Daniela Crudu a participat la numeroase show-uri de televiziune, precum ”Burlăcița”, ”Poftiți pe la noi”, ”Asia Express” și multe altele. Daniela Crudu Crudu a mai fost asistentă TV în cadrul emisiunilor ”Superbingo Metropolis” și ”Xtra Night Show”, de la Antena 1.

În ultima perioadă de timp, Daniela Crudu s-a retras din lumina reflectoarelor. La începutul acestui an, vedeta a fost implicată într-un imens scandal cu fostul iubit croat.  Atunci, Daniela Crudu a ajuns la spital, unde a avut nevoie de îngrijiri medicale.

citește și...