Care este relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. ”Deocamdată avem sol de pace, dar deocamdată”

09.11.2021, 16:21
Care este relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. ”Deocamdată avem sol de pace, dar deocamdată”
Care este relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. ”Deocamdată avem sol de pace, dar deocamdată”

Anamaria Prodan, în vârstă de 48 de ani, a spus care este relația pe care o are în prezent cu antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf, în vârstă de 46 de ani, cel care a anunțat divorțul dintre ei. ”Deocamdată avem sol de pace, dar deocamdată”, a ținut să precizeze Anamaria prodan în cadrul unui nterviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars.

Impresara Anamaria Prodan este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, binecunoscuta impresară mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf a anunțat oficial că divorțează de Anamaria Prodan și că a depus actele de divorț.  Anamaria Prodan a făcut mai multe declarații după ce Laurențiu Reghecamp a anunțat separarea. Laurențiu Reghecampf are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer.

La postul de televiziune Antena Stars, Anamaria Prodan a spus care este relația pe care o are în prezent cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a  mărturisit că deocamdată între ea și antrenorul de fotbal nu a început un scandal.

Care este relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.  ”Nu avem ce să comunicăm, el trebuie să înțeleagă că alegerile iefine o să-l coste foarte scump”

”Deocamdată avem sol de pace, dar deocamdată. Eu nu ameninț, eu mi-am atenționat soțul și prin intermediul avoacațiilor că dacă nu oprește această porcarie și mizerie în presă, unde eu nu vreau să intru, atunci vorbesc eu. Foarte rar (n.r vorbesc) , nu avem ce să comunicăm, el trebuie să înțeleagă că alegerile iefine o să-l coste foarte scump și să se obișnuiască cu ideea”, a declarat Anamaria Prodan, citată de spynews.ro.

Impresara și antrenorul de fotbal și-au reînnoit jurămintele în urmă cu câteva luni, după care însă relația lor s-a destrămat. ”Acolo sus e cineva care va judeca și va da fiecăruia ceea ce merită, iar atunci când intri în biserică pentru mine sunt momente sfinte, momente unice, iar când stai așa zâmbind lângă toți copiii tăi și soția sa, cu cununa pe cap și în fața lui Dumnezeu și îți juri credință, după care primești niște mesaje și telefoane și pleci și te ascunzi și nu îți vezi copilul, și faci ce a făcut Laurențiu Reghecampf n-am mai auzit pe nimeni”, a mai spus Anamaria Prodan.

 

citește și...