Care este programul Lorei de când este prezentatoare la TV. ”Abia aștept să revin și la acel haos organizat pe care-l aveam când fugeam dintr-un oraș în altul”

03.05.2021, 15:39
Care este programul Lorei de când este prezentatoare la TV. ”Abia aștept să revin și la acel haos organizat pe care-l aveam când fugeam dintr-un oraș în altul”
Care este programul Lorei de când este prezentatoae la TV. ”Abia aștept să revin și la acel haos organizat pe care-l aveam când fugeam dintr-un oraș în altul”

Lora a explicat care este programul său de zi cu zi de când este co-prezentatoare la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV.

Cântăreața Lora prezintă, de luni până vineri la Pro TV, de la ora 10.30 la 13.00, emisiunea „Vorbește lumea”. Artista a detaliat, pentru libertatea.ro, care este programul său zilnic.

„Programul meu începe foarte devreme de când am revenit în televiziune! Așa că înainte de ora 8:00 îmi sună ceasul și încep să mă pregătesc pentru a pleca spre PRO TV. Când încep să mă machiez, pornesc și live-ul pe pagina mea de Facebook. Sunt câteva minute tare plăcute în care pot sta de vorbă cu cei care mă urmăresc, le pot povesti despre produsele pe care le folosesc și am ocazia să aflu mai multe despre ei. Apoi între 10:30 – 13:00 ne vedem la Vorbește lumea, iar după emisiune îmi fac timp pentru celelalte activități din viața mea: mă ocup de afacerea mea cu produse de beauty, fac planuri muzicale și petrec timp cu oamenii care contează pentru mine. Momentan, programul meu este atipic, deoarece nu am concerte. Dar nu vă ascund că abia aștept să revin și la acel haos organizat pe care-l aveam când fugeam dintr-un oraș în altul”, a afirmat vedeta.

Cum se înțelege Cove cu Lora, colega lui de la ”Vorbește lumea”

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. – Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani). Pentru a se proteja, Adela a decis să renunțe  la emisiunea ”Vorbește lumea”, fiind înlocuită de cântăreața Lora. Vedeta a prezentat „Vorbește lumea” alături de Cove și în al doilea concediu de maternitate al Adelei Popescu. Lora a renunțat la o vacanță pe care o plănuise anul acesta în Bali, împreună cu iubitul ei, Ionuț Ghenu, pentru emisiunea „Vorbește lumea”.

Cove a explicat, într-un interviu pentru click.ro, care este relația sa cu Lora, cea alături de care moderează în prezent emisiunea ”Vorbește lumea”.

”Lora este o profesionistă și ne înțelegem foarte bine. Așa cum ne-am înțeles și prima dată când am prezentat împreună. După plecarea ei, noi am ținut legătura, ne-am tot auzit și în emisiune, când ea era în Bali, așa că reîntoarcerea ei a fost naturală și ne-am acomodat rapid înspre a prezenta împreună”, a spus Cove.

citește și...