Care sunt concurenții de la ‘Puterea dragostei’, sezonul 3! Andreea Mantea a făcut anunțul așteptat de toți

29.06.2020, 17:48
Care sunt concurenții de la 'Puterea dragostei', sezonul 3! Andreea Mantea a făcut anunțul așteptat de toți
Care sunt concurenții de la 'Puterea dragostei', sezonul 3! Andreea Mantea a făcut anunțul așteptat de toți

Emisiunea matrimonială ‘Puterea dragostei’, de la Kanal D, a prins atât de bine la public, încât producătorii au decis că show-ul va continua și cu sezonul 3. În prezent, se filmează sezonul 2, iar în casă s-au format deja cupluri. Momentan, niciun concurent nou nu va mai intra în casă.

‘Concurenții pentru sezonul 3 sunt în standby. Eu pot să intru și mâine și să fac anunțul despre finală. Noi vrem să terminăm cu voi, să ne luăm ‘la revedere’ și să vină alții. Știți ce nu o să se schimbe la finala Puterea dragostei sezonul 2: doi câștigători rămân sigur, nu trebuie să formeze un cuplu!’, a spus Andreea Mantea în emisiune, potrivit wowbiz.ro.

Cine va participa la ‘Puterea dragostei’, sezonul 3

Și Livian, fiul lui Nelson Mondialu, a avut a comentat în legătură cu finala emisiunii.

‘Nu se apropie finala (Puterea Dragostei sezonul 2), până în septembrie mai este’, a spus Livian, specificând că nu are de gând să mai rămână și în sezonul următor.

În plus, mulți se întreabă ce concurenți ar putea să rămână și în sezonul 3 de la ‘Puterea dragostei’. După încheierea sezonului 1, au rămas în competiție patru tineri: Bianca, Mary, Bogdan Mocanu și Jador.

Fanii emisiunii de la Kanal D sunt de părere că anumiți concurenți care nu au un cuplu vor rămâne și în sezonul 3, Puterea dragostei.

Bianca și Bogdan Mocanu au câștigat ‘Puterea dragostei’, sezonul 1

Bianca și Bogdan Mocanu au fost marii câștigători de la ‘Puterea dragostei’, sezonul 1. Ambii au primit fiecare câte 10.000 de euro.

De asemenea, Bianca și Bogdan Mocanu au decis să rămână și în sezonul 2 de la ‘Puterea dragostei’. În casă, în momentul actual, se mai află doar Bianca, care formează un cuplu cu Livian. Bogdan Mocanu a ales să părăsească competiția, după ce s-a cuplat cu Andra Voloș.

citește și...