Noua prezentatoare de la ”Puterea Dragostei” vrea să uimească cu aparițiile ei. ”Dacă luam tot, aș fi avut nevoie de două tiruri”

21.07.2020, 10:05
Noua prezentatoare de la ”Puterea Dragostei” vrea să uimească cu aparițiile ei. ”Dacă luam tot, aș fi avut nevoie de două tiruri”

Cristina Mihaela Dorobanțu, cea care o va înlocui pe Andreea mantea la cârma show-ului ”Puterea Dragostei”, vrea să uiească pe toată lumea cu aparițiile ei la emisiune.

Cristina Mihaela Dorobanțu este mare pasionată de modă și este foarte atentă la imaginea ei. Cea care o va înlocui pe Andreea Mantea la ”Puterea Dragostei” s-a pregătit intens pentru aparițiile sale pe micile ecrane începând cu sezonul trei al emisiunii.

”Șase valize pline cu rochii, pantofi, creme, farduri. Sunt cochetă și foarte pasionată de fashion. Am luat ce am considerat necesar, nu am luat chiar tot. A fost o provocare să selectez ce-mi trebuie. Dacă luăm tot, aș fi avut nevoie de două tiruri”, a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu, potrivit kanald.ro.

Vedeta este îndrăgostită de orașul Istanbul, acolo unde se filmează ”Puterea Dragostei”, și abia așteaptă să guste din deliciile locale.

“Ador baclavaua și rahatul cu fistic. Am și un restaurant la care mă voi opri prima oară că să gust preparatele lor delicioase”, a spus noua moderatoare de la “Puterea Dragostei”.

Când începe sezonul 3 de la ”Puterea Dragostei”

Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei” va fi difuzat la Kanal D din data de 27 iulie, de luni până vineri, în intervalele orare 11:00-12:00 și 17:00-19:00, și sâmbătă și duminică, în intervalele 16:00-18:00 și 19:00-20:00, ca în sezonul care tocmai se pregătește de final.

Andreea Mantea nu mai prezintă ”Puterea Dragostei” din sezonul trei

Emisiunea ”Puterea Dragostei”nu va mai fi prezentat de Andreea Mantea. Bruneta a făcut declarații despre renunțarea la show.

“A fost o perioadă foarte intensă pentru mine. A fost dificil în perioada pandemiei pentru că mi-a fost imposibil să mă întorc acasă, să îmi văd familia, prietenii. Acum îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu ei, abia aștept să revin în România! Pe cât de tare mi-au umplut sufletul, fericirea și trăirile concurenților, pe atât de tare îmi doresc și abia aștept să îmi văd copilul bucurându-se alături de bunicii și de prietenii lui din România”, a declarat Andreea Mantea după ce s-a aflat că nu va mai modera show-ul.

citește și...