Care este cea mai scumpă pereche de adidași pe care o are Bursucu. ”Am foarte multe perechi, sunt fan”

12.04.2022, 15:39
Care este cea mai scumpă pereche de adidași pe care o are Bursucu. ”Am foarte multe perechi, sunt fan”
Care este cea mai scumpă pereche de adidași pe care o are Bursucu. ”Am foarte multe perechi, sunt fan”

Adrian Cristea, cunoscut publicului larg drept Bursucu, a făcut o adevărată pasiune pentru încălțămintea sport. Acesta a dezvăluit că are o colecție impresionantă de adidași și a mărturisit care a fost cea mai scumpă pereche. ”Am foarte multe perechi, sunt fan”, a declarat prezentatorul de la postul de televiziune Kanal D.

Bursucu a recunoscut că are o mare pasiune pentru încălțămintea sport.

Prezentatorul de televiziune are o colecție întreagă de adidași, achiziționați fie online, fie direct din magazine. Acesta a explicat că are și adidași scumpi, dar și încălțăminte sport mai ieftină.

Care este cea mai scumpă pereche de adidași pe care o are Bursucu.”A fost peste 1.000 de euro”

”Achiziționez din mai multe locuri, fie online, fie din magazine. Nu am stat niciodată să le număr, dar am foarte multe perechi de adidași, sunt fan. Cea mai scumpă pereche a fost peste 1. 000 de euro, dar am și adidași achiziționați la 200, 300 de lei din magazine”, a declarat Bursucu pentru kanald.ro.

“Pasiunea asta a venit când am cunoscut-o pe iubita mea, ea avea o adevărată pasiune pentru încălțări. Sunt deja noua ani. Aveam și înainte încălțăminte sport, dar nu dădeam atât de multa importanta accesoriilor de acest gen. Dar fiind sportiv mă îmbracăm aproape mereu în trening”, a completat el.

Cine i-a pus porecla Bursucu

Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea, a devenit cunoscut după ce a fost dansator și coregraf la emisiunea ”Dansez pentru tine”, difuzată în urmă cu câțiva an i de postul de televiziune Pro TV.Bursucu este cunoscut publicului larg din postura de coregraf, dar și de prezentator la emisiunea ”Teo Show”, pe care a moderat-o alături de Teo Trandafir la postul de televiziune Kanal D. Acesta poate fi urmărit acum  la matinalul de la Kanal D. Viviana Sposub, în vârstă de 24 de ani, a fost aleasă să prezinte emisiunea matinală ”Dimineața cu noi”, de la postul de televiziune Kanal D, alături de Bursucu și George Tănase.

Bursucu a dezvăluit cum s-a ales cu acest apelativ. ”Regizorul Petre Năstase. Eram foarte mulţi dansatori pe un platou al unei emisiuni de dans şi pentru că nu putea să reţină numele celor din trupa de balet a început să ne strige pe fiecare cu diverse apelative. Când a strigat Bursucu m-am întors eu”, a explicat el.

citește și...