Cântăreața Sylvia s-a trezit cu hoții în casă, la Ibiza. ”Ne-am speriat”

15.08.2021, 16:04
Cântăreața Sylvia s-a trezit cu hoții în casă, la Ibiza. ”Ne-am speriat”
Cântăreața Sylvia s-a trezit cu hoții în casă, la Ibiza. ”Ne-am speriat”

Sylvia Sîrbu, în vârstă de 38 de ani, se află în Ibiza în această perioadă. Cântăreața a avut parte de un incident, trezindu-se cu hoții în curtea casei. Despre pățania prin care a trecut a dat detalii fosta cântăreață într-un interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars. ”Ne-am speriat”, a mărturisit vedeta.

Cântărețul Andrei Ștefănescu a fost căsătorit de două ori, însă mariajele sale au ajuns la final. În toamna anului trecut, acesta s-a separat de cea de-a doua sa parteneră de viață, Antonia, cea care acum formează un cuplu cu Vincenzo Aiello, fost concurent în sezonul nouă al emisiunii ”Chefi la cuțite”, unde a făcut parte din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. Andrei Ștefănescu a mai fost căsătorit cu cântăreața Sylvia.

Sylvia a avut o carieră în muzică, însă de ceva vreme acesta a lăsat deoparte planul muzical și a decis să își dedice timpul pasiunii sale pentru yoga. Sylvia ține cursuri de yoga, iar în această perioadă s-a mutat la Ibiza. Aici, vedeta a avut parte de un incident. S-a trezit cu hoții în curtea casei. Vedeta a povestit, la Antena Stars, ce s-a întâmplat.

Cântăreața Sylvia s-a trezit cu hoții în casă, la Ibiza. ”Nu mi-am imaginat niciodată că este posibil să intre peste noi în casă cineva”


Sylvia Sîrbu a povestit cum ea, iubitul său și prietenii lor s-au trezit cu hoții în curtea casei la Ibiza. ”Am avut foarte mare noroc pentru că Dragoș a fost pe fază. La un moment dat, pe la ora cinci dimineața, am auzit un zgomot destul de puternic, cred că hoții s-au împiedicat de ceva din curte. A ieșit la geam și nu a văzut nimic, cred că s-au speriat și au plecat. Noi dormim cu ușa de duce în grădină deschisă și ne-am speriat, nu mi-am imaginat niciodată că este posibil să intre peste noi în casă cineva, mai ales că erau două mașini în curte, deci nu era o casă părăsită. Ulterior, dimineața am văzut și urmele pe unde au sărit gardul și tentativele de a intra în casă pe toate ușile posibile. Ne-am speriat și o să avem grijă să încuiem toate ușile când ne băgăm la somn. Am înțeles că toată insula este vizată și toată vilele, nu cred că erau hoți profesioniști. Era multă lume în casă, erau trei bărbați în casă și ei au sperat să găsească ceva deschis și să fure ce or putea, sperând că nu o să simțim nimic. Acesta este un semnal de alarmă pentru toți turiștii pentru că, inclusiv în vacanță, se pot întâmpla asemenea incidente”, a explicat vedeta, citată de spynews.ro.

”Noi ne-am gândit că nu e problemă de furat, dar dacă, Doamne ferește, se ajungea la o tragedie, dacă dădeam nas în nas cu hoțul”, a completat aceasta.

citește și...