Când s-au întâlnit ultima dată Victor Socaciu și fiul său. ”De atunci m-a lovit un gând, m-a lovit viața din plin, am realizat că trebuie să trăiesc cu gândul că trebuie să se ducă”

30.12.2021, 11:26
Când s-au întâlnit ultima dată Victor Socaciu și fiul său. ”De atunci m-a lovit un gând, m-a lovit viața din plin, am realizat că trebuie să trăiesc cu gândul că trebuie să se ducă”
Când s-au întâlnit ultima dată Victor Socaciu și fiul său. ”De atunci m-a lovit un gând, m-a lovit viața din plin, am realizat că trebuie să trăiesc cu gândul că trebuie să se ducă”

Regretatul artist Victor Socaciu a fost căsătorit cu prezentatoarea de televiziune Marina Almășan, din mariajul celor doi rezultând un băiat, Victor. Acesta a făcut declarații după moartea tatălui său, dezvăluind când s-a întâlnit ultima oară cu acesta și care a fost ultima discuție pe care au avut-o. ”De atunci m-a lovit un gând, m-a lovit viața din plin, am realizat că trebuie să trăiesc cu gândul că trebuie să se ducă”, a spus fiul lui Victor Socaciu.

Victor, fiul lui Victror Socaciu și al Marinei Almășan, este devastat de durere după moartea celebrului său tată. Aceste a  fost preezent la priveghi și va merge și la înmormântarea reegretatului artist.

Victor a dezvăluit într-un interviu, când s-a întâlnit ultima oară cu tatăl său și când au avut ultima discuție. Ultima oară, Victor l-a văzut pe tatăl său în urmă cu două luni, la Cornu, iar ultima discuție au avut-o la telefon în urmă cu trei săptămâni.

Când s-au întâlnit ultima dată Victor Socaciu și fiul său. ”Slăbise 20 și ceva de kilograme”

”Ultima oară m-am văzut cu el acum două luni la casa lui de la Cornu, slăbise 20 și ceva de kilograme. De atunci m-a lovit un gând, m-a lovit viața din plin, am realizat că trebuie să trăiesc cu gândul că trebuie să se ducă. Având așa starea de sănătate foarte rea, până în ultimul moment a cântat, a compus, a făcut ce a iubit”, a declarat Victor, fiul lui Victor Socaciu, potrivit spynews.ro.

”Ultima oară când am vorbit cu tata a fost acum trei săptămâni, l-am sunat într-o seară și a zis că e în spital și că are o procedură la plâmâni și că nu e nimic grav. Mi-a zis că o să se ducă la concert, că avea un concert pe 3 decembrie”, a mai spus acesta.

Fiul lui Victor Socaciu: ”Am știut de când a suferit de COVID, a rămas cu sechele, de atunci starea lui de sănătate s-a dus în jos”

”Victor Socaciu, tatăl meu și tatăl nostru, a fost exact așa cum a vrut, a trăit așa cum a vrut, a trăit viața din plin. Are trei copii, a fost foarte mândru de toți trei, sunt sigur că s-a dus împăcat. Am foarte multe amintiri cu el de pe la concertele lui, de prin vacanțe. Am știut de când a suferit de COVID, a rămas cu sechele, de atunci starea lui de sănătate s-a dus în jos”, a mai declarat băiatul regretratului artist.

Victoraș Socaciu și-ar fi dorit să fie mai multă lume prezentă la capătâiul tatălui său: ”Ar fi fost să fie mai multă lume, dar cei care au fost au fost cei mai de preț și cei mai apropiați oameni. Asta e tot ce contează. Mama a fost acolo. M-a sunat sora mea Iulia, eu eram la munte. Prima persoană pe care am sunat-o a fost mama, a fost și e în continuare lângă mine așa cum a fost și până acum”.

Victor Socaciu a murit la 68 de ani

Victor Socaciu a murit luni, 27 decembrie 2021. Din câte se pare, Victor Socaciu se afla în spital de mai multe săptămâni, însă doctorii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Victor Socaciu a avut COVID-19 în aprilie, când a fost internat. Cântărețul de folk avea mai multe probleme de sănătate, iar în 2009 a suferit un transplant renal.

Marți, trupul neînsuflețit al celui care a fost artistul Victor Socaciu a fost depus la Sala Palatului, acolo unde toți cei care l-au cunoscut și l-au apreciat i-au adus un ultim omagiu. Victor Socaciu va fi condus pe ultimul drum joi.  Miercuri, 29 decembrie,  sicriul cu trupul său neînsuflețit a fost depus la Camera Deputaţilor, între orele 12:00 şi 14:00, având în vedere cariera sa în politică. De asemenea, familia îi va respecta ultima dorință și îl va înmormânta, așa cum și-a dorit, la Cornu, în județul Prahova.

Victor Socaciu, fost realizator de televiziune şi parlamentar PSD , s-a născut pe 14 ianuarie 1953, la Braşov. A început să cânte cu grupul Zodiac, când se afla încă în şcoală. Primul concert susţinut cu trupa a avut loc în 1970. A urmat cursuri de chitară clasică la Şcoala populară de artă, iar în 1978, a absolvit Facultatea de Electromecanică. În 1974, a debutat în Cenaclul Flacăra, iar anul următor, la radio, cu piesa „Nălucile amintirilor”, apoi, în 1976, la televiziune, cu „Oltule”. Debutul discografic a venit în anul 1981 – „Roata”. Premiul de onoare pentru întreaga activitate în slujba cântecului românesc oferit de Ministerul Culturii i-a revenit în 2002. Fostul președinte al României Ion Iliescu i-a conferit lui Victor Socaciu, pe 10 decembrie 2004, Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, „pentru contribuţiile deosebite în activitatea artistică şi culturală din ţara noastră, pentru promovarea civilizaţiei şi istoriei româneşti”.
În plan personal, Victor Socaciu a fost căsătorit de patru ori. Din primele trei căsătorii au rezultat trei copii: Iulia, dn căsătoria cu Doina; Alessia Ana-Maria, din mariajul cu Cornelia Pavlovici; și Victoraș, din căsnicia cu realizatoarea TV Marina Almășan. Ultima soție a lui Victor Socaciu a fost Brândușa Simion, impresara lui.
citește și...