Când naște Olimpia Melinte. Ce spune despre numele viitorului bebeluș

31.03.2021, 15:48
Când naște Olimpia Melinte. Ce spune despre numele viitorului bebeluș
Când naște Olimpia Melinte. Ce spune despre numele viitorului bebeluș

Actrița Olimpia Melinte mai are foarte puțin până va aduce pe lume cel de-al doilea copil.

Olimpia Melinte urmează să devină mămică pentru a doua oară. Actrița din serialul ”Vlad” este mama unui băiețel, Sasha, care are șase ani. Vedeta a dezvăluit că mai are puțin și naște. Va aduce pe lume o fetiță. Actrița formează un cuplu cu Luca Constantin de mai bine de zece ani. Olimpia Melinte a anunțat că mai are două săptămâni până își va strânge în brațe bebelușul.

„Mai am două săptămâni”, a declarat Olimpia Melinte într-o intervenție în direct în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV.


Olimpia Melinte: ”Atâta ne-am chinuit cu numele ăsta zici că e cea mai grea alegere din viața mea de până acum”

Olimpia Melinte a mărturisit că nu este încă decisă în ceea ce privește numele pe care îl va purta fetița sa. „Încă nu știm! Am zis așa că o să o iau în brațe și o să știu, pentru că atâta ne-am chinuit cu numele ăsta zici că e cea mai grea alegere din viața mea de până acum! Așa că o să o iau în brațe și o să știu în secunda aia cine e și cum o cheamă. Lui Sasha îi place Eva și Rebeca, merge, cine știe!”, a explicat vedeta, citată de tvmania.ro.

Olimpia Melinte a dezvăluit că s-a pregătit pentru momentul în care va merge la maternitate: „Pofte nu mai am, mănânc din ce în ce mai puțin, pentru că nu mai am loc. Mănânc des și puțin… Mi-am pregătit geanta pentru maternitate am tot ce-mi trebuie în ea, inclusiv o mașinuță pe care Sasha a pregătit-o pentru soră-sa. Am apreciat gestul lui, pentru că e mașina lui preferată!”.

Actrița a mai spus că fiul ei arde de nerăbdare să-și cunoască surioara: „Sasha de fiecare dată când vine de la școală mă întreabă s-a născut? S-a născut? Lui i se pare așa că pleacă la școală și când se va întoarce va fi un bebeluș în casă. Îi tot explic că o să dureze, că mami o să lipsească de acasă 2-3 zile, dar tot timpul aceeași discuție o avem”.

citește și...