Când naște Adela Popescu. ”Sper să nasc natural și a treia oară”

15.04.2021, 10:28
Când naște Adela Popescu. ”Sper să nasc natural și a treia oară”
Când naște Adela Popescu. ”Sper să nasc natural și a treia oară”

Vedeta de televiziune Adela Popescu a dezvăluit când urmează să devină mâmică pentru a treia oară.

În data de 8 ianuarie 2021, Adela Popescu a anunțat că urmează să devină din nou mămică, fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil. Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan, împreună cu care are doi copii. – Alexandru, în vârstă de 4 ani, și Andrei, care are doi ani.

Adela Popescu și Radu Vâlcan vor avea tot un băiețel. Adela Popescu a dezvăluit când va naște. Vedeta a mărturisit că ar vrea să nască natural.

Când naște Adela Popescu. ”Pe 13-16 iulie este termenul”

Adela Popescu mai are trei luni până va aduce pe lume cel de-al treilea copil.

„Sper să nasc natural și a treia oară. Pe 13-16 iulie este termenul. Am descoperit beneficiile nașterii naturale. Sper să fie ok. La Alexandru am avut travaliu de 10 ore, la Andrei am născut pe viu, nu au mai avut timp să-mi facă epidurala, am stat 5 ore în travaliu atunci. Practic, durerile sunt același și la nașterea naturală și la cezariană. La nașterea naturală e travaliu dureros, la cezariană te doare după operație”, a detaliat prezentatoarea de televiziunea în cadrul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, potrivit click.ro.

Adela Popescu a dezvăluit și ce pofte de graviduță a avut în ultima perioadă de timp. „I-am zis lui Radu, la 10 noaptea, să-mi aducă neapărat compot de vișine. A făcut rost însă de compot de piersici, a sunat la delivery. Bun și ăla. Au fost primele pofte”, a mărturisit vedeta.

La ce nume s-a gândit Adela Popescu pentru viitorul bebeluș

Adela Popescu a dezvăluit recent la ce nume s-a gândit pentru bebelușul pe care urmează să-l aducă pe lume.

Vedeta a spus că nu-și dorește unul sofisticat și singura condiție este ca numele să înceapă cu litera A.

“Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Ele și-au găsit locul după ce am fost de acord și eu și soțul. Trebuie să fie și el de acord, cu numele lui trebuie să rimeze. Primul este Achim. Doar că eu când mă gândesc la Achim, mă gândesc la băiatul Antoniei sau la cel al Cătălinei și al lui Paul Ipate. A doua variantă este Anton, doar că rimează cu beton. Și ne mai place Adrian, dar nu știu dacă va fi un copil minune. Eu gândesc totul în porecle. Nu știm ce să facem. (…) Încă aștept să mi se arate numele într-un vis”, spunea Adela Popescu.

citește și...