Când începe cel de-al zecelea sezon “Next Star” la Antena 1

17.05.2021, 15:52
Când începe cel de-al zecelea sezon “Next Star” la Antena 1
Când începe cel de-al zecelea sezon “Next Star” la Antena 1

Talent show-ul ”Next Star”, prezentat de Dan Negru, revine sâmbătă, 22 mai, de la 20:00, la Antena 1, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi şi curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredan Groza, Ștefan Bănică Junior și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului ”Next Star”, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

„Copiii pe care i-am prezentat la Next Star acum 10 ani, azi sunt oameni în toată firea care vor duce cu ei amintirea scenei Next Star. Atunci când am început acest proiect, acum 10 ani, mi-am propus să construiesc amintiri în sufletele copiilor. Zic eu că am reușit! Ne revedem în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1!”, a declarat Dan Negru.

Cum a fost anul 2020 pentru Dan Negru

Prezentatorul de televiziune Dan Negru a mărturisit cum a fost anul 2020 pentru el.  Acesta a afirmat că anul care s-a încheiat a fost foarte prost din punct de vedere profesional. „Profesional a fost cel mai prost an din cariera mea, cu formate suspendate, cu negocieri eșuate… dar mi-l asum în totalitate. Personal însă, a fost extraordinar, pentru că i-am avut pe toți ai mei împreună, fiecare an în care familia îți e împreună e un an câștigat!”, a declarat Dan Negru în cadrul unui interviu pentru tvmania.ro.

Prezentatorul de la Antena 1 a mai spus că 2020 nu i-a adus nici câștiguri, dar nici pierderi. „Nimic. Am ieșit pe zero. N-am înțeles nimic din ce mi s-a întâmplat și pe cât de nedumerit am început anul, pe atât de nedumerit il închei. Nu am avut niciun câstig, nici material, nici intelectual, poate doar spiritual pentru că atunci când nu înțelegi nimic, îți ramane spiritul, credința”, a completat el.

Dan Negru este căsătorit de foarte mulți ani cu Codruța, care este medic stomatolog. Cuplul are doi copii, Dara și Bogdan.

citește și...