Cum arăta Dan Negru când a prezentat primul său Revelion. Fotografia a fost făcută la 4 dimineața

31.12.2020, 16:13
Cum arăta Dan Negru când a prezentat primul său Revelion. Fotografia a fost făcută la 4 dimineața
Cum arăta Dan Negru când a prezentat primul său Revelion. Fotografia a fost făcută la 4 dimineața

Dan Negru a dat publicității o fotografie de colecție, de la primul Revelion pe care l-a prezentat. Fotografia a fost făcută la patru dimineața, de un mare artist din România.

Dan Negru prezintă anul acesta al 21-lea Revelion la TV. Prezentatorul de televiziune și-a amintit de prima sa emisiune de Revelion și a dat publicității o fotografie de atunci.

Fotografia de la primul Revelion prezentat de Dan Negru, făcută de Gil Dobrică

Fotografia de la primul Revelion prezentat de Dan Negru a fost făcută de celebrul cântăreț Gil Dobrică.

Fotografia a fost făcută la ora patru dimineața, după cum a povestit moderatorul de la Antena 1.

”Asta e o fotografie de la primul meu Revelion. Era live și pe la 4 dimineața mi-am dat seama ca n-am nicio amintire-foto si l-am rugat pe Gil Dobrică sa-mi facă o poză. Telefoanele n-aveau camere foto și aveam un aparat cu film cu care puteai să faci un număr limitat de fotografii.Gil mi-a luat aparatul foto și a intrat pe scenă cu pasul lui de urias, s-a asezat liniștit in fața camerelor tv, acoperindu-le spre disperarea celor din regie si a inceput sa facă poze.Vreun minut la televizor in direct s-a văzut doar spatele lui Gil ? “Las’batrane, sa ai si tu o amintire de aici” mi-a spus. De la Revelionul pe care-l prezint mâine a 21-a oară am 1264 de fotografii. Dar încă o am pe aia făcută de Gil Dobrică”, a spus Dan Negru.

Dan Negru a văzut toate Revelioanele pe care le-a prezentat la TV

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva, Dan Negru a povestit că a văzut toate Revelioanele prezentate de el la TV.

”Le-am văzut pe toate, evident. Pe toate le-am văzut prima dată în minte, în imaginație, apoi pe platourile de filmare, apoi în montaj şi apoi la TV. Cam ăsta e traseul unui Revelion. Cu echipele de producție care m-au însoțit mereu”, a declarat el.

”Nu este o diferență între bucuria Revelioanelor mele de acum 21 de ani şi cele de acum, oamenii se bucură la fel şi trăiesc aceleaşi emoții. Şi nu e adevărat că între vechea şi tânăra generație de artişti e o mare diferență. Am făcut televiziune şi cu unii, şi cu alții, şi emoția transmisă e aceeaşi. Contează omul care ştie să livreze bucuria, emoția”, a completat prezentatorul de la Antena 1.

 

citește și...