De teama coronavirusului, Dan Negru a suspendat filmările pentru emisiunea ”Next Star”

16.03.2020, 11:43
De teama coronavirusului, Dan Negru a suspendat filmările pentru emisiunea ”Next Star”

Din cauza pandemiei de coronavirus, filmările pentru show-ul ”Next Star”, de la Antena 1, au fost suspendate. Anunțul a fost făcut chiar de prezentatorul emisiunii, Dan Negru.

Dan Negru a transmis, pe contul său de socializare, că filmările pentru ”Next Star” au fost suspendate ca urmare a pandemiei de coronavirus.

”Am suspendat filmările la Next Star ! Pentru că Next Star e despre îmbrățișări și deocamdată nu le mai putem face… Așa că ne oprim puțin ca să ne îmbrățișăm mai puternic cât de curând !

Când veți vedea din nou la televizor copii îmbrățișați la Next Star vom ști ca totul a trecut..”, a explicat prezentatorl TV.

”Next Star” este o emisiune de talente pentru copii, difuzată de postul de televiziune Antena 1. Din juriul actualei ediții a show-ului fac parte Loredana Groza, Ștefan Bănică Junor și Dorian Popa..

În România au fost confirmate 158 de cazuri de infectare cu nou coronavirus. 19 cazuri au fost confirmate luni. Peste 6.500 de oameni au murit în întreaga lume din cauza pandemiei COVID-19, iar aproape 170.000 de persoane au fost infectate cu virusul apărut la sfârșitul anului trecut în orașul Wuhan din China. În România au fost deja interzise evenimentele la care participă peste 50 de oameni. Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat starea de urgență începând de luni, 16 martie 2020.

citește și...