Când fac Valentin Sanfira și Codruța Filip nuntă. ”Apoi plecăm și noi într-o vacanță”

11.10.2020, 14:10
Când fac Valentin Sanfira și Codruța Filip nuntă. ”Apoi plecăm și noi într-o vacanță”
Când fac Valentin Sanfira și Codruța Filip nuntă. ”Apoi plecăm și noi într-o vacanță”

Cântărețul de muzică populară Valentin Sanfira și partenera lui de viață, Codruța Filip, au dezvăluit când vor face cununia religioasă. Cei doi s-au cununat civil în acest weekend.

Cântărețul de muzică populară Valentin Sanfira trăiește o poveste de dragoste cu Codruța Filip, împreună cu care formează un cuplu de doi ani. În acest weekend, Valentin Sanfira și Codruța Filșip s-au căsătorit. Evenimentul a avut loc în Snagov, în aer liber, într-un peisaj de vis. Cununia civilă a fost una restrânsă din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Cei doi au vorbit și despre planurile pe care le au în ceea ce privește cununia religioasă. Evenimentul ar urma să aibă loc în vara anului viitor.

Codruța Filip a dezvăluit și că a fost copleșită de emoții la cununia civilă care a avut loc sâmbătă, 110 octombrie 2020.

„Mi-a luat câteva ore bune să mă aranjez, dar bine că am ajuns, pentru că am avut atât de multe emoții… Abia mi-am controlat lacrimile. Pasul următor va fi cununia religioasă care va avea loc la anul pe 2 iulie și apoi plecăm și noi într-o vacanță, undeva”, a declarat Codruța Filip la postul de televiziune Antena Stars, citată de spynews.ro.

Ce spune soția lui Valentin Sanfira despre sarcină

Codruța Filip, cea care i-a devenit soție cu acte în regulă interpreetului de muzică populară Valentin Sanfira, a vorbit despre eventualitatea de a avea copii. Aceasta a mărturisit că ar vrea să facă și cununia religioasă înainte de a deveni mămică.

„Să mai aștepte puțin să facem și cununia religioasă, deoarece contează foarte mult și vrem să pornim în viață așa cum trebuie și așa cum a lăsat Dumnezeu. Dar dacă se întâmplă ceva… nu facem nimic dacă se întâmplă, asta e, noi așteptăm cu drag oricum”, a explicat soția lui Valentin Sanfira, potrivit sursei mai sus-meționate.

citește și...