Când a câștigat Antonia primii săi bani. ”Am păstrat ideea să pun bani și deoparte”

30.12.2021, 16:38
Când a câștigat Antonia primii săi bani. ”Am păstrat ideea să pun bani și deoparte”
Când a căștigat Antonia primii săi bani. ”Am păstrat ideea să pun bani și deoparte”

Cântăreața Antonia, în vârstă de 32 de ani, a dezvăluit când și cum a câștigat primii săi bani. ”Am păstrat ideea să pun bani și deoparte”, a mărturisit artista în cadrul unui podcast. Vedeta a făcut bani încă din vremea copilăriei. Aceasta a explicat că a fost model de la o vârstă fragedă, când a cochetat cu modelling-ul, frmusețea sa fiind un atu.

La podcastul moderat de Gojira, Anton ia a vorbit despre prmii bani pe care i-a căștigat.

Se întâmpla în copilărie, când vedeta a cochetat cu modelling-ul.

Când a câștigat Antonia primii săi bani. ”Jumătate din ce câștigam avem voie să cheltui și jumătate puneam deoparte”

”Când eram mică mama mea m-a dus la o agenție de modă și jumătate din ce câștigam avem voie să cheltui și jumătate puneam deoparte, mi-am făcut un cont. (…) Primii mei bani nici nu mai știu exact la cât i-am câștigat. Cred că la 9 ani sau 10 ani. Eram copil-model. Dar câștigam când și când. (…) Dar am păstrat ideea să pun bani și deoparte. Părinții m-au învățat să păstrez mereu bani pentru o urgență.(…) Părinții m-au ghidat întotdeauna, dar nu m-au obligat să fac ce nu îmi place”, a spus Antonia, potrivit wowbiz.ro.

Antonia a vorbit și despre câștigurile ei și ale actualului partener, Alex Velea: „N-am stat niciodată să calculez dacă eu sau Alex câștigăm mai mulți bani. Eu produc foarte bine pe partea de imagine, campanii. El produce din muzică, deci cumva, ne echilibrăm. (…) N-am stat să calculez leu cu leu. Cheltui foarte mult, iar apoi am procese de conștiință, dar pun și la ciorap în primul rând”.

Antonia, fericită alături de Alex Velea

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. De curând, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul.

citește și...