Camelia Mitoșeru, despre momentele dificile prin care a trecut de curând. ”Am văzut moartea cu ochii”

24.11.2021, 13:28
Camelia Mitoșeru, despre momentele dificile prin care a trecut de curând. ”Am văzut moartea cu ochii”
Camelia Mitoșeru, despre momentele dificile prin care a trecut de curând. ”Am văzut moartea cu ochii”

Actrița Camelia Mitoșeru, mama lui Mihai Mitoșeru, a făcut noi declarații după ce recent s-a simțit foarte rău și a ajuns din nou la spital. ”Am văzut moartea cu ochii. Gândiți-vă să nu poți să scoți un cuvânt, este înfiorător! În al doilea rând, să nu știi ce să faci”, a mărturisit Camelia Mitoșeru. Actrița a explicat prin ce momente extrem de grele a trecut.

Camelia Mitoșeru s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultima perioadă de timp. Mama lui Mihai Mitoșeru a fost internată de urgență în spital și a fost operată. Camelia Mitoșeru ajuns pe mâna medicilor după ce a fost diagnosticată cu o tumoră beningnă-meningiom. După operația pe creier, Camelia Mitoșeru a fost din nou internată din cauza altor probleme de sănătate, însă a trecut cu bine și peste această situație.

De curând, actrița a fost internată la Spitalul Floreasca, după ce i s-a făcut rău în casă. Aceasta nu mai luase tratamentul prescris de medici. Camelia Mitoșeru a povestit  în amănunt prin ce a trecut, pentru wowbiz.ro.

Camelia Mitoșeru, despre momentele dificile prin care a trecut de curând. ”Voiam să spun ceva și în clipa aia simțeam cum iar îmi pierd cunoștința”

“Am văzut moartea cu ochii! Gândiți-vă să nu poți să scoți un cuvânt, este înfiorător! În al doilea rând, să nu știi ce să faci. M-am trezit pe jos, în bucătărie, cu cioburile pe mine. Mă dusesem să îmi fac un ceai, exact de ziua lui Mihai, și după ce l-am amestecat nu mai știu nimic. M-am trezit în fund, cu tot ceaiul vărsat pe lângă mine”, a povestit Camelia Mitoșeru.

“Am răspuns la telefon, dar nu puteam să vorbesc, în afară de niște sunete. Voiam să spun ceva și în clipa aia simțeam cum iar îmi pierd cunoștința. Eu nu credeam în pastile. Am o pungă cu medicamente și sunt întregi. De-a lungul anilor eu am procedat așa. Doctorița de familie îmi făcea o rețetă, iar pe jumătate luam, jumătate nu. Și niciodată nu s-a întâmplat nimic”, a mai spus actrița.

citește și...