Cadoul inedit pe care Theo Rose l-a primit de la Cătălin Botezatu pentru tatăl ei. Artista a dezvăluit

28.05.2021, 12:06
Cadoul inedit pe care Theo Rose l-a primit de la Cătălin Botezatu pentru tatăl ei. Artista a dezvăluit
Cadoul inedit pe care Theo Rose l-a primit de la Cătălin Botezatu pentru tatăl ei. Artista a dezvăluit

Cântăreața Theo Rose a dezvăluit ce cadou i-a dat designerul Cătălin Botezatu pentru tatăl ei.

Theo Rose a povestit că s-a întâlnit într-un club cu creatorul de modă Cătălin Botezatu, care i-a dat un cadou neașteptat. Acesta i-a dat o pereche de chiloți, creați de el, pentru tatăl ei.

„Am avut un concert într-unul din cluburile din București și unul dintre oamenii prezenți acolo a fost Cătălin Botezatu. M-am dus la final să-l salut, ne-am îmbrățișat și ne-am pupat. La un moment dat, tata a zis ceva despre lenjeria intimă pe care o creează domnul Cătălin Botezatu. A zis ceva cam așa și așa. Ce crezi? A venit cu o pereche de chiloți marca Cătălin Botezatu special pentru tata”, a povestit Theo Rose, potrivit spynews.ro.

Theo Rose și-ar dori să participe la Eurovision

Theo Rose a mărturisit de curând că își dorește să reprezinte România la concursul Eurovision.

Artista a afirmat că ar vrea să nu fie judecată pentru că a cântat și manele.

„Da, vreau să reprezint România la Eurovision. Sper să nu mă judece că am cântat și manele. Nu are nici o legătură, vocea tot aia e, o ai sau nu. Ba chiar la manele pot să spun că e totul mult mai adevărat, mai real, acolo trebuie să cânți live, să faci dedicații, nu e așa ușor. Dar știu că cei din TVR sunt mai conservatori”, a spus ea.

Theo Rose se iubește cu nepotul lui Nea Mărin

Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin, Alex, formează un cuplu de mai bine de patru ani. Artista a dat detalii despre relația sa cu Alex la podcastul realizat de Cătălin Măruță.

Cântăreața a povestit cum a început povestea ei de dragoste cu nepotul lui Nea Mărin.

“Când l-am întâlnit era la o petrecere, unde eu trebuia să cânt. A venit cineva la mine și mi-a zis că nepotul lui Nea Mărin vrea să mă cunoască. Era frumușel, cu ochii albaștri. Dar mi-au zis: ”vezi că e cu nevastă-sa!” El avea o prietenă atunci, era relația destul de serioasă. După câteva luni însă s-au despărțit. El m-a contactat pe Instagram și i-am zis să termine cu fata aia și după mai vorbim. Apoi a venit să-mi spună, peste trei luni, că e liber. L-am ținut în fața blocului ca să mă răzbun”, a afirmat Theo Rose.

citește și...