Cabral spune tot despre familia sa. ”Nu e nimic perfect la noi”

23.08.2021, 16:07
Cabral spune tot despre familia sa. ”Nu e nimic perfect la noi”
Cabral spune tot despre familia sa. ”Nu e nimic perfect la noi”

Prezentatorul de televiziune Cabral, în vârstă de 43 de ani, a postat în mediul online, mai multe fotografii în care apare alături de soția sa, actrița Andreea Ibacka, și de fiica lor, Namioko. După ce a primit numeroase mesaje de la internauți în care era felicitat pentru familia perfectă pe care o are, acesta a ținut să dea detalii despre familia sa.

Cabral, soția sa, Andreea Ibacka, și fetița lor, namiko, s-au fotografiat în curtea casei, în ipostaze care au făcut deliciul fanilor.

Prezentatorul de televiziune a primit ulterior numeroase mesaje în care era felicitat pentru familia perfectă pe care o are. Acesta, însă, a ținut să le transmită fanilor că nu are nici pe departe familia perfectă.

Cabral spune tot despre familia sa. ”Ne ciondănim, ne supărăm reciproc, ne dezamăgim reciproc”

”După postările cu poze cu corcodușele Andreea Ibacka și Namiko am primit foarte multe comentarii cu “familia perfectă”. Ce vreau să vă spun… nu e nimic perfect la noi. Ne ciondănim, ne supărăm reciproc, ne dezamăgim reciproc și ne suim pe tavan unul pe celălalt. Sigur, ne iubim și poate suntem zdrăngăniți și miștourile noastre ajung uneori să fie savuroase. Desigur, poate sunt momente când ironiile reciproce pot fi spumoase. Și sunt sigur că momentele împărtășite aici, pe insta sau mai știu eu pe unde… sunt drăguțe”, a scris Cabral pe contul său de socializare.

”Dar va roagă omul vostru din Berceni să nu credeți în perfecțiunea altora și în imperfecțiunea voastră. Poate că suntem norocoși cu prieteni fotografi buni (salut, Kartal Horasanli, salut Ciprian Strugariu, de ex.). Dar pe lângă pozele astea (poate mai bune)… suntem fix ca orice alt cuplu. Nu credeți în perfecțiune.  Nu există decât în reviste și pe rețelele astea sociale, cu oameni care râd ca imbecilii fericiți tot timpul, au bani, vacanțe și le lipsesc toate problemele”, a completat prezentatorul TV.

Cabral va deveni tată pentru a treia oară

Actrița Andreea Ibacka este însărcinată cu cel de-al doilea copilCabral și Andreea Ibacka au devenit părinți pentru prima dată în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke.

Cabral a aflat sexul bebelușului pe care soția sa, Andreea Ibacka urmează să-l aducă pe lume. Tată de două fete, Cabral va fi acum și tată de băiat. De trei încercări a avut nevoie Andreea Ibacka pentru a-i dezvălui soțului ei sexul bebelușului. Actrița a ales cea mai în vogă metodă de dezvăluire a sexului bebelușului – pinata cu confetti colorate în roz sau albastru, și a filmat totul, chiar și încercările nereușite.

FOTO: Cabral/Facebook

citește și...