Cabral, mesaj de ziua de naștere a soției sale, Andreea Ibacka. ”La cât mi-a mâncat ficații și mi-a tocat nervii”

18.08.2021, 15:04
Cabral, mesaj de ziua de naștere a soției sale, Andreea Ibacka. ”La cât mi-a mâncat ficații și mi-a tocat nervii”
Cabral, mesaj de ziua de naștere a soției sale, Andreea Ibacka. ”La cât mi-a mâncat ficații și mi-a tocat nervii”

Prezentatorul de televiziune Cabral, în vârstă de 43 de ani, o aniversează astăzi pe soția sa, actrița Andreea Ibacka. Ac esta împlinește 36 de ani în data de 18 august 2021. Cabral a transmis un mesaj în mediul online de ziua de naștere a partenerei sale de viață. Cei doi urmează să devină din nou părinți peste puțin timp.

În data de 18 august 2021, actrița Andreea Ibacka împlinește 36 de ani.

Prezentatorul de televiziune Cabral i-a făcut urări soției sale pe contul lui de socializare. Acesta a transmis un mesaj amuzant în mediul online.

Cabral, mesaj de ziua de naștere a soției sale, Andreea Ibacka. ”iar îmi iau apă, paie și bătaie”

”Azi e ziua ei. Și n-o să-i fac o declarație din aia siropoasă, că după atâta amar de vreme știe ea bine cum stă treaba cu sentimentele colegului de apartament. Și-aveam în plan s-o sărbătoresc frumos în weekend, dar sâmbătă sunt la party La Ponton, așa că iar îmi iau apă, paie și bătaie!”, a scris Cabral pe Facebook.

”Oricum ar fi… au trecut 14 ani deja, dar la cât mi-a mâncat ficații și mi-a tocat nervii, pare că au trecut doar peste mine anii ăștia, că ea e neschimbată. La mulți ani, corcodușo, să ne fii fericită!”, a completat el.

Cabral va deveni tată pentru a treia oară

Actrița Andreea Ibacka este însărcinată cu cel de-al doilea copilCabral și Andreea Ibacka au devenit părinți pentru prima dată în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke.

Cabral a aflat sexul bebelușului pe care soția sa, Andreea Ibacka urmează să-l aducă pe lume. Tată de două fete, Cabral va fi acum și tată de băiat. De trei încercări a avut nevoie Andreea Ibacka pentru a-i dezvălui soțului ei sexul bebelușului. Actrița a ales cea mai în vogă metodă de dezvăluire a sexului bebelușului – pinata cu confetti colorate în roz sau albastru, și a filmat totul, chiar și încercările nereușite.

citește și...