Bursucu, despre legătura specială pe care o are cu Teo Trandafir. ”Noi nu ne-am certat niciodată. În toți acești ani nu am avut niciodată discuții”

22.06.2022, 16:24
Bursucu, despre legătura specială pe care o are cu Teo Trandafir. ”Noi nu ne-am certat niciodată. În toți acești ani nu am avut niciodată discuții”
Bursucu, despre legătura specială pe care o are cu Teo Trandafir. ” Noi nu ne-am certat niciodată. În toți acești ani nu am avut niciodată discuții”

Adrian Cristea, cunoscut publicului larg drept Bursucu, are o relație de prietenie de foarte mulți ani cu prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir, cu care a moderat emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D. ”Noi nu ne-am certat niciodată. În toți acești ani nu am avut niciodată discuții”, a declarat Bursucu.

Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea, a devenit cunoscut după ce a fost dansator și coregraf la emisiunea ”Dansez pentru tine”, difuzată în urmă cu câțiva ani de postul de televiziune Pro TV. Bursucu este cunoscut publicului larg din postura de coregraf, dar și de prezentator la emisiunea ”Teo Show”, pe care a moderat-o alături de Teo Trandafir la postul de televiziune Kanal D. Acesta poate fi urmărit acum  la matinalul de la Kanal D. Viviana Sposub, în vârstă de 24 de ani, a fost aleasă să prezinte emisiunea matinală ”Dimineața cu noi”, de la postul de televiziune Kanal D, alături de Bursucu și George Tănase.

Bursucu a făcut declarații despre  relația de prietenie care îl leagă de Teo Tandafir. ”Teo Trandafir a fost, rămâne și va rămâne prietena, profesorul și partenerul meu de scenă. Aceasta este doar o schimbare profesională, iar noi suntem în continuare colegi și prieteni”, a spus acesta pentru clickpentrufemei.ro.

Bursucu, despre legătura specială pe care o are cu Teo Trandafir. ”Eu am un mare respect pentru Teo Trandafir, cred și am crezut tot timpul în ea”

”Ne cunoaștem de mai bine de 20 de ani, aveam 14 ani când am cunoscut-o pe Teo. Dansam la un hotel de la mare, unde ea prezenta atunci o emisiune. Seara venea la terasa hotelului, unde era și program artistic, și așa ne-am împrietenit. Am continuat relația de prietenie la un alt post de televiziune, unde lucram amândoi (dar la emisiuni diferite). Așa, am ajuns într-o zi să lucrăm împreună. Ea mi-a propus acest lucru și eu am fost foarte încântat și fericit”, a mai declarat Bursucu despre Teo Trandafir.


”Noi nu ne-am certat niciodată. În toți acești ani nu am avut niciodată discuții. Eu am un mare respect pentru Teo Trandafir, cred și am crezut tot timpul în ea. Am încercat să învăț de la ea cât mai mult. Iar Teo e un profesor extraordinar”, a completat acesta.

citește și...