Brigitte și Florin Pastramă au mers la notar. ”După doi ani de zile de căsătorie, fiecare e cu bunurile lui”

19.05.2021, 13:49
Brigitte și Florin Pastramă au mers la notar. ”După doi ani de zile de căsătorie, fiecare e cu bunurile lui”
Brigitte și Florin Pastramă au mers la notar. ”După doi ani de zile de căsătorie, fiecare e cu bunurile lui”

Brigitte și Florin Pastramă au mers la notar pentru a-și îm părți bucurile, după ce de curând s-au certat din cauza banilor.

Brigitte și Florin Pastramă s-au certat recent din cauza banilor. Brigitte a aflat că banca i-a pus sechestru pe 70.000 de euro din cauza unei datorii pe care o are familia partenerului ei de viață. În urma scandalului respectiv, Florin Pastramă a decis să plece de acasă. Acesta a mers la casa mamei sale. Ulterior, însă, Florin Pastramă s-a întors în casa în care locuiește alături de Brigitte.

Acum, Brigitte și Florin Pastramă au mers la notar și și-au împărțit bunurile astfel încât să nu mai existe discuții între ei din cauza banilor.

Brigitte și Florin Pastramă au mers la notar. ”Era singura problemă de la care plecau certurile”

Florin Pastramă a mers cu soția sa, Brigitte la notar pentru a-și împărți bunurile.

Acesta a afirmat că banii erau problema principală de la care proneau discuțiile între el și partenera sa de viață.

”Am rezolvat-o și p-asta. Era singura problemă de la care porneau certurile. Lumea e rea. Am mers la notariat, după doi ani de zile de căsătorie, fiecare e cu bunurile lui. Ca să nu mai iasă discuții că stau cu Brigitte pentru bani. am făcut-o și p-asta. Să vedem ce discuții mai sunt în lume, rămâne la voia lui Dumnezeu”, a declarat Florin Pastramă la postul de televiziune Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Ce spunea Florin Pastramă despre perioada cât a stat separat de Brigitte

Florin Pastramă a mărturisit zilele trecute că a fost afectat de separarea de partenera sa de viață, Brigitte Pastramă.

Acesta a afirmat că o iubește pe soția sa indiferent cum se comportă aceasta.

„E greu fără Brigitte. Adică da, sunt la mama, mă iubește, mă respectă. Dar nu se compară iubirea de mamă cu cea de soție. Dar eram obișnuit să ne facem cafeaua împreună, mâncam împruenă, o mai ajutam pe la treburi. Primele zile ești cel mai tare, dar sincer să fiu, fiind doi ani cu Brigitte zi de zi, foarte rar am fost certați, am foarte multe amintiri. O iubesc pe Birgitte, așa cum e ea, cu gura mare, și ea mă iubește pe mine și noi nu ne-am certat, doar am avut o discuție aprinsă. E greu să rămâi singur după atâta timp”, spunea Florin Pastramă.

citește și...