Brigitte Pastramă a rămas fără 72.000 de euro. ”Proastă am fost că am pus pe cont comun!”

30.04.2021, 11:07
Brigitte Pastramă a rămas fără 72.000 de euro. ”Proastă am fost că am pus pe cont comun!”
Brigitte Pastramă a rămas fără 72.000 de euro. ”Proastă am fost că am pus pe cont comun!”

Brigitte Pastramă a răbufnit după ce și-a verificat contul bancar și a constatat că lipsesc 72.000 de euro.

Brigitte Pastramă și-a verificat contul bancar și a văzut că a rămas fără 72.000 de euro din cauza unor datorii ale soțului ei, Florin Pastramă.

Bruneta regretă că a pus banii la comun cu partenerul ei de viață.

Brigitte Pastramă a rămas fără 72.000 de euro. ”M-au anunțat de la bancă că mi-au blocat contul”


„Astăzi am fost anunțată că mi s-au luat 72.000 de euro din cont! M-a anunțat de la bancă acum că mi-au blocat contul. Pentru că avem cont comun! Nu trebuia să dăm prima rată pentru casa din Dubai? Proastă am fost că am pus pe cont comun! Nu mi se pare normal! Tu spui că ești bogat, dar nu ai venit cu un leu acasă atunci când ai vândut terenul. Îi dai totul lui frate-tu și Simonei ăleia de i-ai scos mașina de la amanet. Nu mai suport!”, a răbufnit Brigitte Pastramă, potrivit spynews.ro.

„Noi avem un cont comun cu banii lui Brigitte. Cei de la bancă atunci când au văzut și numele meu, l-au blocat. Dar nu i-au luat banii. Ea va putea dovedi că este contul nostru, dar banii ei, iar atunci contul se deblochează”, a spus Florin Pastramă.

„De doi ani de zile spun că vreau să facem o convenție matrimonială. Aia am avut și eu cu Ilie. Tu nu ai adus niciodată actele pentru că nu ai timp. De aia toată ziua fac totul numai eu. (…) Până în momentul în care nu strângi actele ca să facem convenția materială de separare a bunurilor, pentru că nu mi se pare normal ca eu să suport problemele tale și munca mea de o viața să se ducă pe apa sâmbetei pentru proasta gestionare a treburilor altora. De astăzi ești liber să te ocupi”, a mai comentat Brigitte Pastramă.

citește și...