Florin Pastramă a plecat de acasă după un scandal cu Brigitte. ”Chiar nu mă mai interesează”

04.05.2021, 11:02
Florin Pastramă a plecat de acasă după un scandal cu Brigitte. ”Chiar nu mă mai interesează”
Florin Pastramă a plecat de acasă după un scandal cu Brigitte. ”Chiar nu mă mai interesează”

Florin Pastramă a decis să își facă bagajele și să plece de acasă după un scandal pe care l-a avut cu Brigitte din cauza banilor.

De curând, Brigitte și Florin Pastramă s-au certat din cauza banilor. Brigitte a aflat că banca i-a pus sechestru pe 70.000 de euro din cauza unei datorii pe care o are familia partenerului ei de viață. În urma scandalului respectiv, Florin Pastramă a decis să plece de acasă.

”N-ai cum să rezolvi problemele cu Brigitte. Nu se poate așa ceva, nu e normal. I-au blocat banii pentru că e numele meu acolo, trebuie să rezolv problemele de aia plec. Frații mei sunt plecați, mama e la spital, nu are cine. Trebuie să merg să rezolv problemele apoi facem contractul (nr. de separare a bunurilor) și gata. Nu sunt supărat. Eu sunt sigur că am luat cea mai bună decizie, nu ne despărțim”, a spus Florin Pastramă la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Brigitte Pastramă: ”Eu voi demonstra că sunt banii mei”

Brigitte Pastramă a reacționat după plecarea lui Florin Pastramă:”Mi se par foarte aiurea că Florin mă lasă singură de fiecare dată când am probleme. Acum își face bagajele și se duce să își rezolve problemele. Eu oricum sunt singură, am doar copii, chiar nu mă mai interesează, e alegrea lui, să își facă bagajele să se ducă acasă. Eu chiar n-am crezut că-și va face bagajele. A mai plecat, dar s-a întors, dar acum Florin a luat-o foarte serios. E al doilea Paște pe care-l facem și nu-mi oferă nimic, ba chiar îmi face probleme. El mereu zice că are bani, moștenire, avere, dar niciodată nu-mi face niciun cadou. O să mă gândesc bine când o să vrea să se întoarcă acasă. Eu consider că el mereu are un plan B și nu consider că asta este o căsnicie reală, când e real lupți, cum am făcut eu, nu pleci”.

”El m-a acuzat pe mine că cică s-a întâmplat totul că stătea cu mine. Mi se pare foarte aiurea. Eu nu sunt de acord să muncesc pentru problemele altora. Am fost trup și suflet, am vrut să-l ajut, dar nici chiar așa. Nu mi se pare corect. O să merg la biserică și o să mă rog la Dumnezeu să-mi rezolve problema. O să mi-o rezolve, dar m-a deranjat reacția lui Florin. Nu i-am cerut lui niciodată nimic și nu mi se pare corect să arunce vina pe mine pentru problemele lor, când eu chiar am fost alături de ei. Dragoste cu forța nu se poate, dacă vrea să plece, e alegerea lui. Fiecare alege ce vrea să facă cu viața lui. Eu sunt singură că nu au cum să-mi ia banii, eu voi demonstra că sunt banii mei, nimeni nu-i poate lua, nu sunt sursa lui de venit, sunt din vânzarea casei mele, dar mă deranjează reacția lui, a făcut ca ceilalți. Când dă de probleme renunță și pleacă”, a mai spus aceasta.

Brigitte Pastramă este suținută de fiica ei, Sara, în scandalul cu Florin Pastramă. ”Sara a fost foarte draguță, mi-a făcut ceai, m-a întrebat dacă sunt bine, a avut grijă de mine. Sara a și strâns imediat pozele cu el, dar eu i-am zis să le mai lase. Zice că mergea mai bine altcineva, n-a vrut să spună cine. Nu-l are foarte mult la inimă pe Florin. Ascunde ceva în sufletul ei, o să încerc să descifrez și să țin cont”, a declarat Brigitte Pastramă, conform sursei menționate anterior.

citește și...