Florin Pastramă s-a întors acasă. Ce i-a spus lui Brigitte

12.05.2021, 16:17
Florin Pastramă s-a întors acasă. Ce i-a spus lui Brigitte
Florin Pastramă s-a întors acasă. Ce i-a spus lui Brigitte

Florin Pastramă s-a întors în casa lui Brigitte Pastramă, după o perioadă în care acesta a locuit la mama lui.

Brigitte și Florin Pastramă s-au certat recent din cauza banilor. Brigitte a aflat că banca i-a pus sechestru pe 70.000 de euro din cauza unei datorii pe care o are familia partenerului ei de viață. În urma scandalului respectiv, Florin Pastramă a decis să plece de acasă. Acesta a mers la casa mamei sale. Acum, însă, Florin Pastramă s-a întors în casa în care locuiește alături de Brigitte.

”Am venit pentru că ești soția mea, că te iubesc și în mare parte mi-am rezolvat problemele, doar că trebuie să mă mai duc un pic. Am vorbit la telefon și s-a rezolvat, mâine o să meargă mama să semneze”, i-a spus Florin Pastramă lui Brigitte, potrivit spynews.ro.

Florin Pastramă mărturisea că i-a fost greu fără Brigitte

Florin Pastramă a mărturisit zilele trecute că a fost afectat de separarea de partenera sa de viață, Brigitte Pastramă.

Acesta a afirmat că o iubește pe soția sa indiferent cum se comportă aceasta.

„E greu fără Brigitte. Adică da, sunt la mama, mă iubește, mă respectă. Dar nu se compară iubirea de mamă cu cea de soție. Dar eram obișnuit să ne facem cafeaua împreună, mâncam împruenă, o mai ajutampe la treburi. Primele zile ești cel mai tare, dar sincer să fiu, fiind doi ani cu Brigitte zi de zi, foarte rar am fost certați, am foarte multe amintiri. O iubesc pe Birgitte, așa cum e ea, cu gura mare, și ea mă iubește pe mine și noi nu ne-am certat, doar am avut o discușie aprinsă. E greu să rămâi singur după atâta timp. Abia aștept să vorbesc cu Brigitte să vedem cum rezolvăm”, a spus Florin Pastramă.

citește și...