Brigitte Pastramă vrea să divorțeze de Florin, după bătaia încasată în parcare. Vedeta este furioasă peste măsură

29.09.2020, 13:51
Brigitte Pastramă vrea să divorțeze de Florin, după bătaia încasată în parcare. Vedeta este furioasă peste măsură
Brigitte Pastramă vrea să divorțeze de Florin, după bătaia încasată în parcare. Vedeta este furioasă peste măsură

În urmă cu câteva zile, Brigitte Pastramă a fost umilită și bătută de soțul ei, Florin, în plină stradă. Bărbatul a fost filmat în timp ce era violent cu bruneta, în parcarea unui supermarket din București. A trântit-o pe asfalt și a bruscat-o de mai multe ori, cu toate că trecătorii au încercat să îi ia apărarea lui Brigitte.

Se pare că vedeta s-a săturat să mai fie bătută de partenerul ei și l-a amenințat cu divorțul. Cei doi sunt căsătoriți din vara lui 2019, însă mariajul lor stă pe un butoi cu pulbere în ultima perioadă. Din nefericire, astfel de evenimente neplăcute au loc și acasă, nu numai pe stradă.

S-a săturat de bătăile primite de la soț

‘Brigitte este foarte supărată. L-a iertat pe Florin, însă nu poate trece cu vederea mai ales că a fost victima lui de prea multe ori. I-a spus că dacă o mai lovește, îi face bagajul și i-l pune la ușă. Oricum stă în casa ei, poate oricând să îl dea afară. Doar că ea îl iubește prea mult’, au declarat apropiații lor pentru Click!

După ce a fost agresată, Brigitte a ținut să facă unele precizări. Ea a spus că s-au certat din cauza modului în care conducea el mașina.

‘Ce s-a întâmplat, așa este când te iubești prea mult, toate chestiile încep de la condus. Nu-mi place că ia viteze prea multe, eu comentez de fiecare dată când conduce, când face parcări cu spatele le fac eu.

Era să lovească o mașină și m-am enervat că era să lovească mașina și tocmai ce am reparat-o și n-am mai vrut să o mai lovesc încă o dată, abia ce am făcut-o și s-a enervat și asta s-a întâmplat’, a spus Brigitte Pastramă.

Brigitte Pastramă a mai fost bătută de Florin Pastramă

Nu este prima dată când Brigitte este agresată de Florin Pastramă! Se pare că mariajul celor doi nu este numai lapte și miere.

În luna iulie, Cancan.ro a scos la iveală imagini șocante în care Brigitte Pastramă era agresată de Florin Pastramă chiar în shaormeria pe care cei doi o dețin. La vremea respectivă, bărbatul și-a înghesuit soția într-un colț ameninând-o violent, în timp ce Brigitte îl implora să o lase în pace și plângea în hohote.

După acel episod violent, Brigitte Pastramă a mărturisit că imaginile sunt vechi și că totul merge foarte bine în mariajulor lor.

‘Scenele sunt vechi, nu de acum. Mai precis din ianuarie. Sunt minciuni, nu m-a bătut nimeni. A fost doar o ceartă. Ce, oamenii nu se mai ceartă?! E totul lapte și miere? Arată-mi mie o familie care nu se ceartă, pe bune! Dar noi suntem învățați să facem din țânțar armăsar, asta e’, declara Brigitte Pastramă.

citește și...