FOTO. Brigitte Sfăt a fost bătută de Florin Pastramă într-o parcare din București. Scene șocante cu vedeta

25.09.2020, 17:00
FOTO. Brigitte Sfăt a fost bătută de Florin Pastramă într-o parcare din București. Scene șocante cu vedeta
Brigitte Sfăt a fost bătută de Florin Pastramă într-o parcare din București. Scene șocante cu vedeta

Scene șocante s-au petrecut vineri, 25 septembrie, în parcarea unui supermarket din București. Brigitte Sfăt a fost bătută crunt de Florin Pastramă. Bărbatul nu a mai ținut cont de persoanele din jurul lui și a snopit-o în bătaie pe vedetă.

Unul dintre martorii care au asistat la scenele violente a sunat la 112, în timp ce Florin Pastramă striga furios la soția lui.

Brigitte a fost bătută și târâtă pe jos în public de soțul ei

‘De ce nu te pololești, fă? Tu și cu toată familia ta’, i-a zis afaceristul lui Brigitte, care era trântită pe jos lângă mașină.

Pe video-ul publicat de cei de la RTV se vede cum Florin Pastramă o lovește pe Brigitte, deși aceasta plânge de mama focului. Cu toate că mai multe persoane au încercat să sară în ajutorul brunetei, Florin a devenit agresiv verbal cu ei și i-a alungat. Într-un final, Brigitte reușește să se ridice de pe asfalt și părea complet traumatizată de cele întâmplate.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție pentu a aplana conflictul dintre cei doi soți, însă martorii incidentului susțin că bruneta nu va depune plângere împotriva partenerului său.

Brigitte Pastramă a mai fost bătută de Florin Pastramă

Nu este prima dată când Brigitte este agresată de Florin Pastramă! Se pare că mariajul celor doi nu este numai lapte și miere.

În luna iulie, Cancan.ro a scos la iveală imagini șocante în care Brigitte Pastramă era agresată de Florin Pastramă chiar în shaormeria pe care cei doi o dețin. La vremea respectivă, bărbatul și-a înghesuit soția într-un colț ameninând-o violent, în timp ce Brigitte îl implora să o lase în pace și plângea în hohote.

După acel episod violent, Brigitte Pastramă a mărturisit că imaginile sunt vechi și că totul merge foarte bine în mariajulor lor.

“Scenele sunt vechi, nu de acum. Mai precis din ianuarie. Sunt minciuni, nu m-a bătut nimeni. A fost doar o ceartă. Ce, oamenii nu se mai ceartă?! E totul lapte și miere? Arată-mi mie o familie care nu se ceartă, pe bune! Dar noi suntem învățați să facem din țânțar armăsar, asta e”, declara Brigitte Pastramă.

citește și...