Brigitte Pastramă, enervată de facturile primite. ”Mi-au venit 45 de milioane într-o singură lună”

28.10.2021, 14:23
Brigitte Pastramă, enervată de facturile primite. ”Mi-au venit 45 de milioane într-o singură lună”
Brigitte Pastramă, enervată de facturile primite. ”Mi-au venit 45 de milioane într-o singură lună”

Brigitte Pastramă s-a enervat la culme după ce a primit facturi mari de plată pentru consumul de apă. ”Mi-au venit 45 de milioane într-o singură lună de apă și următoarea lună 16 milioane și atunci am zis hai să verificăm”, a povestit Brigitte Pastramă în cadrul emisiunii pe care aceasta o are la postul de televiziune Antena Stars.

Brigitte Pastramă a avut probleme cu facturile pentru consumul de apă pe care le-a primit, sumele pe care le-a avut de plătit fiind foarte mari.

Vedeta și-a dat seama că s-a făcut o greșeală și s-a pus pe verificat.

Brigitte Pastramă, enervată de facturile la apă. ”Am oprit tot și totuși se învârtea ceasul de apă”

„Mi-au venit foarte mult facturile de apă. Mi-au venit 45 de milioane într-o singură lună de apă și următoarea lună 16 milioane și atunci am zis hai să verificăm. Am oprit tot și totuși se învârtea ceasul de apă de la oraș. Am mers în castel am închis tot. Se învârtea ceasul de la apă”, a spus Brigitte Pastramă la emisiunea pe care o are la Antena Stars, potrivit spynews.ro.


„Atunci am văzut că, de fapt, cineva consumă din exterior apă, închizând totul, mi-am dat seama că e o problemă”, a mai spus ea.

Brigitte și Florin Pastramă au avut probleme din cauza afacerii cu măști contrafăcute

Polițiștii au făcut în data de 22 iulie 2021 percheziții acasă la Brigitte și Florin Pastramă. Cei doi au fost acuzați că ar fi pus în vânzare măști de protecție contrafăcute sub branduri de lux. Perchezițiile au fost făcute de polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2. Cei doi ar fi vândut măști pe tot parcursul anului 2020. O mască costa între 70 și 90 de lei, iar Brigitte și Florin Pastramă ar fi vândut sute de bucăți.

Anchetatorii spun că cei doi nu aveau dreptul să folosească brandurile sub care vindeau mărcile. Măștile nu ofereau protecție. După ce ea și soțul ei au fost puși sub control judiciar, Brigitte Pastramă a luat atunci o decizie radicală, și anume aceea de a nu mai apărea în spațiul public.

citește și...