Bogdan Boantă și-a făcut un nou implant de păr. ”Am simțit nevoia”

29.10.2020, 13:05
Bogdan Boantă și-a făcut un nou implant de păr. ”Am simțit nevoia”
Bogdan Boantă și-a făcut un nou implant de păr. ”Am simțit nevoia”

Coregraful și dansatorul Bogdan Boantă și-a făcut un nou implant de păr. Acesta a vorbit, la o emisiune de televiziune, despre intervenția suferită.

Bogdan Boantă și-a făcut un nou implant de păr, de curând, după cum a povestit la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars. „Mi-am dorit și uite că visul meu mi s-a îndeplinit odată cu faptul că l-am cunoscut pe domnul doctor Felix și clinica sa care este absolut senzațională și m-am simțit absolut minunat acolo. Acum un an am avut o intervenție și săptămâna trecută mi-am mai făcut una că nu am fost eu mulțumit și am simțit nevoia”, a spăus Bogdan Boantă, potrivit spynews.ro.

Pe contul său de socializare, Bogdan Boantă a mai oferit câteva detalii despre intervenția suferită. ”Hai ca au trecut cele 3 zile și am putut sa fac și eu baie la cap (in primele 3 zile de la operație trebuie sa hidratezi scalpul din 30 in 30 min cu soluție Ringer, dar nu ai voie sa te speli pe cap)!  Si sunt fffff bucuros ca deși m-am mai tuns, mi-a rămas totusi din pleata pe care o aveam înainte de intervenție, deci drumul meu spre parul mult visat, continua! Vorba unui cantec celebru: “speranța ultima moare in visul tău…””, a comentat coregraful.

Bogdan Boantă a participat la ”Asia Express” alături de Cocuța

Cocuța și Bogdan Boantă au fost una dintre echipele de vedete care au participat în cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. Cei doi au demonstrat că sunt competitivi, dar au fost și protagoniștii unor discuții aprinse. cel de-al doilea sezon al competiției ”Asia Express” a fost câștigat de echipa formată din CRBL și Oase, a căror prietenie s-a destrămat după concurs.

Pe Cocuța și Bogdan Boantă îi leagă o frumoasă relație de prietenie, însă lucrurile nu au stat dintotdeauna așa, după cum a dezvăluit Cocuța. Aceasta a afirmat că atunci când s-au cunoscut, Bogdan Boantă nu a plăcut-o dedloc pentru că i se părea că este nesuferită.

Cocuța a dezvăluit că prima oară la văzut pe Bogdan Boantă la TV. ”Eu eram acasă. El era concurent la o emisiune cu dans și eu urmăream pe Silvia, prietena mea cea mai bună. Intrase recent în baletul acelei emisiuni. Eu am ajuns la acea emisiune în sezonul 4, pentru că, până atunci, lucram la altă producție, la un serial. Mă uitam la televizor să o văd pe prietena mea. Între timp, îl văd pe el și cazul lui și zic: ”Ia uite-l și pe ăsta, ce plânge acolo. Ce penibil!”. Și asta a fost prima mea imagine despre el. Mai târziu am intrat în echipă și ne-am cunoscut față în față. Nici atunci nu a fost o chimie aparte, pentru că el nu m-a plăcut deloc. Îi păream foarte nesuferită”, a declarat Cocuța.

 

citește și...