Ștefan Stan și-a făcut implant de păr. Procedura a durat șapte ore

30.06.2020, 11:40
Ștefan Stan și-a făcut implant de păr. Procedura a durat șapte ore
Ștefan Stan și-a făcut implant de păr. Procedura a durat șapte ore

Cântărețul Ștefan Stan și-a făcut implant de păr în urmă cu șapte luni, la o clinică din Cluj.

Ștefan Stan are foarte mare grijă de imaginea lui. Artistul și-a făcut, în noiembrie 2019, implant de păr la o clinică din Cluj. Acesta a fost al treilea implant de păr făcut de cel care a fost primul câștigător de la ”Vocea României”.

Ștefan Stan a explicat că procedura a durat șapte ore și i s-au implantat 4.500 de fire de păr.

“Eu nu am fost foarte mulțumit după primele intervenții, părul mi-a căzut, bineînțeles, și din cauze genetice, și nu prea mai aveam așa încredere în procedura asta, însă l-am întâlnit pe Mihai Motora de la Cluj, care acum îmi este și prieten. El a știut ce fel de fire de păr să folosească, a verificat întâi calitatea și evaluează apoi rezistența fiecărui fir în timp. Am văzut cazurile rezolvate de el, pacienți cu podoaba capilară deasă la mulți ani după intervenție.

La mine, procedura a durat cam șapte ore, nu am simțit nimic, m-am uitat la filme în timp ce, în spatele meu, medicul și echipa sa munceau de zor. De vreo șapte luni mi-am făcut procedura și, după cum se poate vedea și prin poze, am un păr foarte des și crește destul de repede. L-am tuns de câteva ori la o stilistă pricepută, pentru că e important și să știi să tunzi un păr realizat prin implantare”, a explicat Ștefan Stan, potrivit click.ro.


Ștefan Stan urmează să devină tătic

Ștefan Stan s-a căsătorit cu Simona în luna noiembrie a anului trecut. Acum, artistul urmează să devină tătic.

Partenera lui de viață a povestit, la emisiunea ”teo Show”, de la Kanal D, cum a fost momentul în care a aflat că este însărcinată.

“Fiind cu piciorul în ghips, l-am rugat să meargă la farmacie să cumpere un test de sarcină. Apoi a mers până afară să plimbe câinele. Când s-a întors, plângeam în baie”, a spus Simona, soția lui Ștefan Stan.

”Era irascibilă, nu înțelegeam ce se întâmplă. I-am luat un test de sarcină și când m-am întors acasă, ea plângea. M-am speriat, nu înțelegeam ce s-a întâmplat”, a povestit și Ștefan Stan.

citește și...