Bianca Drăgușanu vorbește despre căsătoria cu Gabi Bădălău. Cum ar reuși omul de afaceri să o convingă pe blondină să facă marele pas

03.03.2022, 17:13
Bianca Drăgușanu vorbește despre căsătoria cu Gabi Bădălău. Cum ar reuși omul de afaceri să o convingă  pe blondină să facă marele pas

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis să mai acorde încă o șansă relației lor,  după o pauză de mai bine de o lună în care au stat despărțiți. Blondina a vorbit recent despre relația cu fiul milionarului Bădălău. Mai mult, fosta prezentatoare TV a dezvăluit când este pregătită pentru a face marele pas. ” Dacă o să fiu convinsă că o să fie pentru totdeauna”, a spus aceasta. 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează unul dintre cele mai controversate cupluri. Cei doi s-au tot certat în ultima vreme, iar relația lor este una destul de agitată.

Blondina şi fiul milionarului Bădălău s-au împăcat. Potrivit click.ro, recent, cei doi au fost surprinși împreună la o petrecere, chiar dacă declarau  că între ei nu mai e nicio cale de împăcare.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat

Mai mult, Bădălău a scris un mesaj pe rețelele de socializare prin care lasă de înțeles că își dorește să reaprindă flacăra iubirii.

„Ești pregătită să iubești?!”, a scris Gabi Bădălău pe Instagram.

„De ce să te legi la cap fără să te doară”

Fosta asistentă TV a fost invitată la Xtra Night Show, unde a vorbit despre evoluția relației cu partenerul ei.

„A fost lângă mine un an de zile și este în continuare. De ce să te legi la cap fără să te doară. De ce aș mai face lucrul ăsta (nr. să se căsătorească) dacă eu sunt super bine așa, nu-mi lipsește nimic, am copil, am familie. Pentru petrecere, ok, fac, pentru rochie”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Întrebată când ar fi pregătită pentru a face marele pas, vedeta a mărturisit că o cerere în căsătorie și un inel cu diamante ar convinge-o definitiv. Diva a mai adăugat că va fi pregătită să facă marele pas doar atunci când va simți că relația va dura pentru totdeauna.

„Dacă o veni momentul, diamantul, inelul îți dai seama că o să zic „da”. Dacă o să fiu convinsă că o să fie pentru totdeauna”, a adăugat blondina..

 

citește și...