Bianca Drăgușanu, apariție sexy într-un club din Dubai. Cum a petrecut blondina alături de Gabi Bădălău

04.01.2022, 12:48

Bianca Drăgușanu se distrează în Dubai, alături de Gabi Bădălău. Blondina a dansat toată noaptea și nu a ezitat să împărtășească momentele pe rețelele de socializare. Vedeta a aras toate privirile cu mișcările și ținuta sexy. Cum a reacționat Gabi Bădălău.

Blondina și Gabi Bădălău se află de câteva zile în Dubai, unde au sărbătorit Revelionul. Cei doi au decis să dea o nouă șansă relației și să reaprindă flacăra iubirii.

Cuplul a decis să petreacă începutul de an pe meleaguri străine. Luni seară, blondina, partenerul ei și un alt cuplu, au petrecut într-un local exclusivist din Dubai, denumit Billionaire.

Bianca Drăgușanu s-a distrat toată noaptea, în Dubai

Bianca Drăgușanu s-a simțit foarte bine și nu e încetat să arate că se distrează. Îmbrăcată într-o ținută neagră, ce îi lasă formele voluptoase la vedere, blondina s-a simțit bine chiar și pe ritmuri de manele. Cei care i s-au alăturat la dans au fost Gabi Bădălău și cuplul alături de care au petrecut.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au o relație cu năbădăi. Dacă în urmă cu câteva zile, relația părea compromisă, cei doi au decis să petreacă Revelionul împreună. Însă, nici în Dubai lucrurile nu au funcționat foarte bine.

Blondina l-a provocat recent pe Gabi să o lovească

La început de an, cuplul s-a certat într-un restaurant de lux din Dubai, Amazonico. Mai mult, blondina și-a ieșit din fire de față cu toată lumea și chiar l-a provocat pe Gabi să o lovească, potrivit substantial.ro. La scurt timp, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au revenit la sentimente mai bune și s-au reîntors la masă, ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

Rămâne de văzut, însă, cum va evolua relația dintre cei doi.

Gabi Bădălău a făcut Crăciunul la Bolintin Vale

Gabi Bădălău a petrecut Crăciunul în familie, împreună cu cei doi copii pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu, în vila de milioane de euro a lui Bădălău.

Claudia Pătrășcanu a anunțat recent că micuții lor vor fi alături de ea de revelion, iar de Crăciun vor sta cu tatăl lor.

„De Crăciun cu tatăl, de revelion cu mama”, a mărturisit Claudia Pătrașcanu pentru Star News.

citește și...