Bianca Drăgușanu s-ar fi despărțit de Gabi Bădălău. Primele declarații ale milionarului

19.02.2022, 13:23

Bianca Drăgușanu s-ar fi despărțit de Gabi Bădălău. Se pare că relația dintre diva blondă și milionar ar fi ajuns la final. Gabi Bădălău a oferit primele declarații și a oferit detalii despre ruptura de focoasa blondină. Ce a declarat milionarul Bădălău.

După ce Gabi Bădălău s-a afișat la o petrecere, înconjurat de numeroase femei, Bianca Drăgușanu a plecat în vacantă în Dubai, unde a postat mesaje controversate.

Mesajul nu are un destinatar clar definit, însă, cu siguranță diva știe care este direcția în care se îndreaptă, chiar dacă o face cu pași mici.

În ce stadiu se află relația dintre Bădălău și Bianca

“Direcția ta este mult mai importantă decât viteza ta”, este mesajul postat de Bianca Drăgușanu.

Plecarea în Dubai a Biancăi a ridicat întrebarea dacă mai formează un cuplu cu fiul milionarului Niculae Bădălău. Nu este clar în ce stadiu se află relația dintre cei doi, ambii jucând ”ping-pong” cu detalii despre relația lor.

Ce spune Bianca

Contactată de spynews.ro, Bianca Drăgușanu a recomandat ziariștilor să îl întrebe pe Gabi Bădălău despre relația lor.

„Întrebați-l pe Gabi Bădălău. El este bărbatul, el trebuie să răspundă.”

Ce spune milionarul

Pe de altă parte, fiul milionar nu a dat nici el un răspuns clar, plasând responsabilitatea către blondină.

Contactat de Click!, afaceristul Gabi Bădălău a declarat că este posibil să fie sau nu împreună cu Bianca, iar cea mai buna soluție este să fie întrebată blondina.

“De unde știți că de o lună și jumătate și nu de şase luni sau de o zi? Sau deloc…Eu zic să o întrebați pe ea!”, a spus Gabi Bădălău.

Se pare că pentru Bădălău relația cu Bianca este încheiată, daca urmărim mesajul postat pe Instagram.

„Patru lucruri sunt imposibil de întors piatra, care a fost aruncată..cuvântul, care a fost spus…Momentul, care fost ratat..și timpul, care a trecut”, a fost mesajul emoționant postat de Gabi Bădălău, pe contul său de Instagram.

Drăgușanu a dat nas în nas cu Bodi, în Dubai!

Nu este clar care este motivul rupturii dintre cei doi, însă, se pare că universul o aduce aproape de Alex Bodi. Blonda a dat nas în nas pe aeroport cu fostul iubit, Alex Bodi.

Întrebată dacă a plecat cu același avion cu fostul ei soț, Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a declarat că nu l-a văzut.

„Nu știu, nu l-am văzut!”, a spus Bianca pentru spynews.

Potrivit ultimelor fotografii postate de cei doi, Alex Bodi se afla sâmbăta dimineața pe plaja Azure Beach din Dubai, iar Bianca se afla la Nammos Dubai. Cei doi sunt despărțiți de câțiva kilometri, în Dubai.