Bianca Drăgușanu s-a ‘băgat’ în relația lui Alex Bodi cu Daria Radionova. Ce se întâmplă în relația afaceristului

08.02.2021, 16:18
Bianca Drăgușanu s-a 'băgat' în relația lui Alex Bodi cu Daria Radionova. Ce se întâmplă în relația afaceristului
Bianca Drăgușanu s-a 'băgat' în relația lui Alex Bodi cu Daria Radionova.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se pare că nu pot sta departe unul de celălalt! Cei doi foști soți ar fi reluat legătura, lucru care a deranjat-o enorm pe actuala iubită a afaceristului, Daria Radionova. 

Blondina ar fi provocat un scandal imens în relația lui Bodi cu rusoaica Daria Radionova. Conform Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, Bianca Drăgușanu nu ar fi avut rețineri să se vadă cu fostul ei partener, deși este cuplată cu Gabi Bădălău.

‘Întâlnirea’ virtuală a celor doi a avut loc în urmă cu câteva zile, cu ajutorul unei prietene comune! În plus, Bianca și Alex Bodi ar fi dispuși să lase toate neînțelegerile din trecut și să mai acorde o șansă poveștii lor de iubire.

Bianca Drăgușanu a reluat legătura cu Alex Bodi

Deși au stat despărțiți mai bine de o lună, se pare că există încă sentimente între Alex Bodi și Bianca Drăgușanu.

Pe de altă parte, Daria Radionova ar fi reacționat dur și s-ar fi certat cu Alex Bodi. Mai mult de atât, tânăra ar fi vrut să plece din România, dar afaceristul a reușit să o împace pentru moment.

‘Daria își făcuse bagajul, a plâns două zile la rând. Nu mai suportă această situație. Crede că el nu o iubește suficient, altfel cum se întâmplă toate aceste lucruri? Alex a împăcat-o, până la urmă, dar sunt pe teren minat, foarte sensibil. E posibil ca relația să se rupă. Ea s-a cam săturat, e clar că Bianca e în mintea lui’, au declarat surse apropiate cuplului pentru Cancan.ro.

Bianca Drăgușanu, despre povestea de iubire cu Gabi Bădălău

Întrebată de reporterii Cancan.ro în urmă cu câteva zile ce relație are acum cu Gabi Bădălău, vedeta a dat un răspuns prompt: ‘Nu tot ce zboară se mănâncă. Nu vă mai luați după prostii’. 

Cât despre fostul soț, Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a lăsat să se înțeleagă că nu îl cunoaște. ‘Nu. Nu știu cine este Alex’, a spus blondina.

În urmă cu două săptămâni, Bianca Drăgușanu a fost invitată la emisiunea ‘Teo Show’, unde a dezvăluit că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

‘În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasa perioadă a vieții mele. Am plecat singură în vacanță și, de acolo, am plecat cu cineva într-o vacanță. O lună de zile am stat doar într-o vacanță. Nu a fost ceva planificat. (…).

Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit’, declara Bianca Drăgușanu, la Kanal D.

citește și...