Mesajul surprinzător al Dariei Radionova pentru Bianca Drăgușanu. Nu a putut să se abțină: ‘Ea știe cine este și nu trebuie să amintesc eu nimănui’

24.01.2021, 12:52
Mesajul surprinzător al Dariei Radionova pentru Bianca Drăgușanu. Nu a putut să se abțină: 'Ea știe cine este și nu trebuie să amintesc eu nimănui'
Mesajul surprinzător al Dariei Radionova pentru Bianca Drăgușanu. Nu a putut să se abțină: 'Ea știe cine este și nu trebuie să amintesc eu nimănui'

Daria Radionova, viitoarea soție a lui Alex Bodi, a continuat seria dezvăluirilor despre relația de iubire cu afaceristul din Mediaș. 

Focoasa tânără a povestit cum a reușit să ajungă celebră peste noapte în întreaga lume, nu doar în Regatul Unit. În plus, i-a transmis și un mesaj surprinzător fostei soții a lui Alex Bodi, Bianca Drăgușanu.

Cum a ajuns celebră iubita lui Alex Bodi

‘Tot timpul mi-am dorit ca viața mea să fie privată și nu mi-a plăcut să vorbesc despre mine. M-am născut în Moldova, dar am părăsit-o la vârsta de 15 ani. Am vrut să studiez în străinătate și părinții mei m-au trimis la un internat din Marea Britanie. Mi-a plăcut acolo și am decis să îmi continui studiile la Londra. După ce am terminat studiile în domeniul afacerilor și al managementului, mi-am dorit să îmi creez propria linie de haine.

Într-o săptămână, am vândut întreaga colecție online. Apoi am făcut mai multe jachete. Am deschis un mic magazin. Am avut, de asemenea, un mare succes. Prin urmare, mi-am deschis propriul magazin cu 3 etaje. Mi-am extins afacerea și am făcut și jachete pentru bărbați și copii. În acest moment am și un salon de înfrumusețare. A fost întotdeauna visul meu să am unul. Am creat salonul de înfrumusețare «Royale Dolls Beauty»’, a declarat Daria Radionova pentru Cancan.ro. 

Ce spune despre Bianca Drăgușanu

Se știe că blondina a atacat-o în repetate rânduri pe actuala parteneră a lui Bodi. Cu toate acestea, Daria Radionova a mărturisit că nu dorește să o vorbească de rău pe Bianca Drăgușanu.

‘Nu am niciun mesaj de trimis acestei femei. Viața ei nu mă interesează și nu mă deranjează. A spus multe lucruri rele despre mine și a încercat intenționat să mă doboare. Nu voi face asta, la rândul meu. Ea știe cine este și nu trebuie să amintesc eu nimănui’, a mai adăugat tânăra.

Alex Bodi și Daria Radionova s-au logodit

După despărțirea definitivă de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi și-a găsit fericirea în brațele tinerei rusoaice, Daria Radionova. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire și urmează să se căsătorească.

Conform Cancan.ro, afaceristul din Mediaș i-a dat inelul focoasei Daria și par pregătiți să ducă relația la ‘nivelul următor’.

‘Da, Alex m-a cerut. După ce o să scape de problemele cu care se confruntă în instanță, Alex o să facă oficial anunțul despre căsătoria noastră. Am fost introdusă în familie de ceva timp. Atunci când Alex a fost arestat, zilnic vorbeam cu părinții și sora lui. Ne-am sprijinit reciproc în acele momente dificile.

De asemenea, le-am întâlnit și pe cele două fiice uimitoare ale lui Alex. Am petrecut mult timp împreună. Le-am dus la cumpărături, ne-am jucat și am gătit împreună. Ne-am uitat la filme și am petrecut ca o familie’, a declarat Daria Radionova pentru Cancan.ro.

citește și...