Bianca Drăgușanu, detalii despre party-ul la care ar fi fost amendată de polițiști! Cum s-a apărat vedeta

07.02.2021, 17:27
Bianca Drăgușanu, detalii despre party-ul la care ar fi fost amendată de polițiști! Cum s-a apărat vedeta
Bianca Drăgușanu, detalii despre party-ul la care ar fi fost amendată de polițiști! Cum s-a apărat vedeta

Noaptea trecută, Poliția Capitalei a luat cu asalt mai multe petreceri de lux, la care au participat Adrian Minune, Bianca Drăgușanu sau Antonia. 

Gândul.ro informează faptul că vedetele nu au ținut cont de pandemia de coronavirus și au chefuit de zor. Nu au purtat măști și nu au păstrat distanțarea fizică, așa că au fost amendate, valoarea sancțiunilor ridicându-se la peste 150.000 de lei.

Bianca Drăgușanu, amendată de polițiști?

La un local de fițe din Capitală petrecea și Bianca Drăgușanu, despre care s-a speculat că ar fi primit amendă de la polițiști. Bianca Drăgușanu participa la un botez la care a cântat și Adi Minune.

După acel incident, blondina a oferit primele declarații despre ce s-a întâmplat, de fapt, în seara respectivă.

Bianca Drăgușanu a încercat să se apere și a mărturisit că toate filmulețele pe care le-a postat pe Instagram nu au fost realizate la ora la care se închid toate restaurantele. Fosta prezentatoare tv a spus că la ora 23.00 ea era deja acasă.

‘Toată lumea bate toba aiurea. Eu la ora 23 am fost în casă. Postările pe care le-am făcut nu aveau legătură. Eu când făceam postările eram deja acasă. Am salvat filmulețele în telefon și le-am pus la ce oră am crezut eu. În momentul în care s-a închis petrecerea la ora 11 pentru mine, pentru mine s-a închis petrecerea la ora 11, eu m-am ridicat și am plecat.

Din ce am văzut la televizor, la ora 12:30, Poliția era deja acolo cu televiziunea. Dacă era să fiu amendată, nu aveam nicio problemă cu asta, că vorba aia, cine greșește, plătește și îmi asumam și aia era’, a declarat vedeta pentru Spynews.ro. 

Bianca Drăgușanu se pregătește de măritiș?

Bianca Drăgușanu trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu.

Cei doi au petrecut o vacanță de vis în Maldive și se pare că au planuri mari de viitor. Blondina a mărturisit că nu este exclus să se mărite pentru a treia oară.

‘Acum viața mea este în roz, e frumoasă, e cum mi-am dorit-o și cum o merit. În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele din toate punctele de vedere. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc, sunt fericită. Există cineva în viața mea care mă face fericită. Sunt împlinită din toate punctele de vedere. Viața mea merge în direcția în care trebuia să meargă de mult. Da, mă mărit! Am spus că a treia oară o să fie cu noroc’, a declarat Bianca Drăgușanu la emisiunea ”Teo Show”.
citește și...