Bianca Drăgușanu, declarații savuroase despre relația de iubire cu Gabi Bădălău. ‘Nu tot ce zboară se mănâncă’

03.02.2021, 12:59
Bianca Drăgușanu, declarații savuroase despre relația de iubire cu Gabi Bădălău. 'Nu tot ce zboară se mănâncă'
Bianca Drăgușanu, declarații savuroase despre relația de iubire cu Gabi Bădălău. 'Nu tot ce zboară se mănâncă'

La începutul acestui an, Bianca Drăgușanu a recunoscut că are o relație amoroasă cu Gabi Bădălău! Cei doi s-au relaxat într-o vacanță de vis în Maldive, iar relația lor pare să devină din ce în ce mai serioasă. 

La revenirea în țară, fosta prezentatoare TV a mărturisit că nu exclude să se căsătorească cu tânărul afacerist.

Pe de altă parte, gurile rele susțin că Bianca Drăgușanu nu ar fi plăcută de părinții lui Gabi Bădălău. Recent, blondina a făcut mărturisiri savuroase despre povestea de dragoste cu fostul partener al Claudiei Pătrășcanu.

Bianca Drăgușanu, despre povestea de iubire cu Gabi Bădălău

Întrebată de reporterii Cancan.ro ce relație are acum cu Gabi Bădălău, vedeta a dat un răspuns prompt: ‘Nu tot ce zboară se mănâncă. Nu vă mai luați după prostii’. 

Cât despre fostul soț, Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a lăsat să se înțeleagă că nu îl cunoaște. ‘Nu. Nu știu cine este Alex’, a spus blondina.

În urmă cu două săptămâni, Bianca Drăgușanu a fost invitată la emisiunea ‘Teo Show’, unde a dezvăluit că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

‘În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasa perioadă a vieții mele. Am plecat singură în vacanță și, de acolo, am plecat cu cineva într-o vacanță. O lună de zile am stat doar într-o vacanță. Nu a fost ceva planificat. (…).

Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit’, declara Bianca Drăgușanu, la Kanal D.

Alex Bodi și Daria Radionova s-au logodit

După despărțirea definitivă de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi și-a găsit fericirea în brațele tinerei rusoaice, Daria Radionova. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire și urmează să se căsătorească.

Conform Cancan.ro, afaceristul din Mediaș i-a dat inelul focoasei Daria și par pregătiți să ducă relația la ‘nivelul următor’.

‘Da, Alex m-a cerut. După ce o să scape de problemele cu care se confruntă în instanță, Alex o să facă oficial anunțul despre căsătoria noastră. Am fost introdusă în familie de ceva timp. Atunci când Alex a fost arestat, zilnic vorbeam cu părinții și sora lui. Ne-am sprijinit reciproc în acele momente dificile.

De asemenea, le-am întâlnit și pe cele două fiice uimitoare ale lui Alex. Am petrecut mult timp împreună. Le-am dus la cumpărături, ne-am jucat și am gătit împreună. Ne-am uitat la filme și am petrecut ca o familie’, a declarat Daria Radionova pentru Cancan.ro.

citește și...