Bianca Drăgușanu își vinde hainele pe internet. Câți bani cere blondina pe o geantă Prada

04.02.2022, 22:11
Bianca Drăgușanu își vinde hainele pe internet. Câți bani cere blondina pe o geantă Prada
Ce a comentat Bianca Drăgușanu despre prima ei apariție la TV. ”Lumea mă judecă și mă analizează mult pentru acele prime apariții ale mele”

Bianca Drăgușanu a decis să își vândă piesele vestimentare de lux de care nu mai are nevoie.  Se pare că vedeta a cheltuit o avere pe imaginea sa. Pantofii, noi-nouți sau purtați de câteva ori, semnați de la branduri celebre precum Louis Vuitton, Valentino, Le Silla, Casadei, Jimmy Choo sau Dolce & Gabbana, sunt vânduți la un preț de patru ori mai mic decât cel pe care blondina l-a plătit când i-a achiziționat.

Bianca Drăgușanu și-a scos garderoba la vânzare. Femeile care doresc să învestească în propria imagine, trebuie să scoată din buzunare între 150 și 800 de euro, în funcție de ceea ce vor să își achiziționeze.

Blondina a scos două valize pline cu poșete, încălțăminte, dar și haine. Vedeta a scos la vânzare o jachetă Moncler și alta din lac roșu. Dar și multe poșete de la marile case de modă.

Cât cere Bianca Drăgușanu pe o geantă Prada

Se pare că Bianca își dorește să își bucure fanele, dar și să își reînnoiască garderoba. Chiar dacă prețurile par piperate, oferta Biancăi e un adevărat chilipir. Blondina cere 800 de euro pe o geantă Prada care a costat 3.500 de euro.

Mai mult, vedeta cere 500 de euro pe o geacă roșie de lac pe care a plătit-o cu 2.000 de euro.

”Asta este o geacă, se dau mânecile jos. N-am prea avut grijă de ea. Am mai pătat-o pe ici, pe colo, dar pe care acum o vând”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram, la primul obiect vestimentar pe care l-a scos la vânzare.

Bianca Drăgușanu trăiește pe picior mare

Blondina a scos la vânzare zeci de perechi de sandale sau pantofi. Singura condiție pentru a cumpăra de la blondina este ca doritoarele să trăiască pe picior mare. Încălțămintea Biancăi Drăgușanu e mărimea 41.

„Eu nu am vicii, dar nu mă pot opri din cumpărat pantofi. Cumpăr săptămânal 2 – 3 perechi”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, într-o postare pe Insta Story.

 

Bianca Drăgușanu, atac la Iulia Albu

Bianca Drăgușanu a reacționat, după ce Iulia Albu a comentat-o în emisiunea ”Poliția Modei” de la Antena Stars. Bianca Drăgușanu iese la atac, după ce criticul de modă Iulia Albu a analizat “ținta” vedetei. 

Iulia Albu s-a declarat nemulțumită de faptul ca Bianca întrece măsura cu prelucrarea imaginilor pe care le prezintă în spațiul public.

Designerul a spus despre Bianca Drăgușanu că arată bine în realitate, însă nu cum se afișează pe rețelele de socializare.

Iulia Albu, despre Bianca Drăgușanu: ”Șocant este că arată bine față în față, dar nu cum arată pe Instagram”

„Șocant este că ea arată bine față în față, dar nu cum arată pe Instagram. Își asumă asta, ea vrea să fie o fată sexi și asta promovează. Nu prea avem ce comenta la Bianca Drăgușanu pentru că ea nu a avut nici evoluție, nici involuție din punct de vedere vestimentar. La ea a fost o linie constantă, este aceeași zonă abordată”, a susținut Iulia Albu în emisiunea „Poliția modei”.

Bianca Drăgușanu a spus, pentru impact.ro, să fie atentă la ceea ce spune, pentru că altfel îi face piar gratuit în stilul său deja consacrat.

Bianca Drăgușanu, avertisment pentru Iulia Albu

”Ea orice ar face a păstrat stilul de naftalină. Îi recomand să fie atentă la ce zice despre mine, pentru că îi fac piar gratuit în stilul meu deja consacrat, iar eu sunt mega gipsy gueen”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro.

citește și...