Război între Mihaela Rădulescu și Iulia Albu. Diva de la Monaco, prima reacție după ce creatoarea de modă a numit-o ”parașută”

18.01.2022, 14:41

Mihaela Rădulescu a avut o prima reacție, după ce Iulia Albu a numit-o ”parașută”. „Dar și domnului Felix îi plac parașutele și vouă nu?”, a precizat Iulia Albu, în cadrul emisiunii sale. Diva de la Monaco i-a dat o replică divei de la Monaco. 

Iulia Albu o desființează pe Mihaela Rădulescu. Invitată la Băieții de la Noaptea Târziu, Iulia Albu a a dezbătut mai multe subiecte, printre care și preferințele în materie de femei ale lui Felix Baumgartner.

Creatoarea de modă a dat de înțeles că o consideră „parașută” pe celebra prezentatoare Tv.

Iulia Albu o desființează pe Mihaela Rădulescu

În cadrul emisiunii „Poliția Modei”, Iulia Albu a făcut referire la preferințele în materie de femei, aruncând o replica tăioasă, făcând aluzie la Mihaela Rădulescu.

 

„Dar și domnului Felix îi plac parașutele și vouă nu?”, a precizat Iulia Albu, în cadrul emisiunii sale.

Emi i-a replicat imediat criticului de modă: ”Mai mult parapanta”, a fost răspunsul lui Emi oferit stilistei.

Prima reacție a Mihaelei Rădulescu

Mihaela Rădulescu a avut prima reacție si a publicat pe Instagram o fotografie cu bolidul de lux al lui Felix Baumgartner. În dreptul fotografiei, vedeta a scris: ”El conduce acea frumusețe, eu merg ca una”.

Diva de Monaco, despre căsătoria cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu a anunțat  recent că relația cu Felix merge ca pe roate, însă nu are gânduri de măritiș. Diva de la Monaco și Felix Baumgartner sunt împreună de șapte ani.

“Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a declarat Mihaela Rădulescu, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

citește și...