Bianca Drăgușanu, atac la Iulia Albu, după ce a afirmat că pozele vedetei nu reflectă realitatea: „A păstrat stilul de naftalină”

27.01.2022, 15:03
Bianca Drăgușanu, atac la Iulia Albu, după ce a afirmat că pozele vedetei nu reflectă realitatea: „A păstrat stilul de naftalină”
Ce și-ar fi dorit Bianca Drăgușanu să fie. ”Eu studiez atent lucrul ăsta”

Bianca Drăgușanu a reacționat, după ce Iulia Albu a comentat-o în emisiunea ”Poliția Modei” de la Antena Stars. Bianca Drăgușanu iese la atac, după ce criticul de modă Iulia Albu a analizat “ținta” vedetei. „A păstrat stilul de naftalină”, spune vedeta.

Iulia Albu s-a declarat nemulțumită de faptul ca Bianca întrece măsura cu prelucrarea imaginilor pe care le prezintă în spațiul public.

Designerul a spus despre Bianca Drăgușanu că arată bine în realitate, însă nu cum se afișează pe rețelele de socializare.

Iulia Albu, despre Bianca Drăgușanu: ”Șocant este că arată bine față în față, dar nu cum arată pe Instagram”

„Șocant este că ea arată bine față în față, dar nu cum arată pe Instagram. Își asumă asta, ea vrea să fie o fată sexi și asta promovează. Nu prea avem ce comenta la Bianca Drăgușanu pentru că ea nu a avut nici evoluție, nici involuție din punct de vedere vestimentar. La ea a fost o linie constantă, este aceeași zonă abordată”, a susținut Iulia Albu în emisiunea „Poliția modei”.

Bianca Drăgușanu a spus, pentru impact.ro, să fie atentă la ceea ce spune, pentru că altfel îi face piar gratuit în stilul său deja consacrat.

Bianca Drăgușanu, avertisment pentru Iulia Albu

”Ea orice ar face a păstrat stilul de naftalină. Îi recomand să fie atentă la ce zice despre mine, pentru că îi fac piar gratuit în stilul meu deja consacrat, iar eu sunt mega gipsy gueen”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro.

Bianca Drăgușanu a subliniat că nu are nimic cu Iulia Albu și că îi înțelege atitudinea.

”Iulia Albu e fanul meu”

”Cred că nici ei nu-i place, dar se conformează bugetului. E chiar superbă și mirifică. Eu și dânsa avem oricum o relație civilizată și ne iubim în secret.
Chiar ne și apreciem, dat tot în secret. Și dacă stați și o analizați, e tot fanul meu și e tot un fel de apreciere ce face și acum, dar apreciere stilizată.

Până la urmă, dacă m-ar fi lăudat și-ar fi pierdut farmecul! Și eu la fel, dacă aș fi tăcut fără să o înțep, îmi pierdeam coroana de regină a mahalalei mele stilizate”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

 

citește și...