Bianca Drăgușanu a provocat un scandal uriaș, la Roma. ”Am făcut un circ, dar circ! Vorbeam în spaniolă”

11.01.2022, 13:37
Bianca Drăgușanu a provocat un scandal uriaș, la Roma. ”Am făcut un circ, dar circ! Vorbeam în spaniolă”
Bianca Drăgușanu, declarații uluitoare despre Cătălin Botezatu. ”Nu există nimeni ca persoană publică în momentul de față să îl egaleze ca bărbat, ca orice”

Bianca Drăgușanu a provocat un scandal uriaș chiar în recepția hotelului unde era cazată, la Roma. Lucrurile au degenerat când blondina s-a simțit păcălită. ”Când am ajuns acolo am făcut un circ, dar circ! Vorbeam în spaniolă”, spune vedeta.

Bianca Drăgușanu este o împătimită a vacantelor de lux. Fosta sotie a lui Victor Sav merge de multe ori pe an în vacante exclusiviste, unde se bucură de soare, mare și piscină, dar și resturante scumpe. Recent, blondina a plecat la Roma, unde lucrurile nu au fost tocmai pe placul blondinei. Vedeta a pornit un scandal uriaș în recepția hotelului unde era cazată. Blodina a fost însoțită de o prietena.

Bianca s-a enervat din cauza locației pe care a ales-o, care nu corespondea deloc cu pozele pe care le-a văzut. Blondina a făcut un scandal monstru și a cerut să-i fie schimbată imediat camera.

”Când am ajuns acolo am făcut un circ, dar circ! Vorbeam în spaniolă”

”Pe la Roma am pățit( n. red. nemulțumită de cazare), pentru că merg și acolo destul de des. Am fost cu o prietenă. Cum arăta în realitate… Nu avea nicio legătruă cu patul, cu cearșaful. Când am ajuns acolo am făcut un circ, dar circ! Vorbeam în spaniolă.

Le-am zis să îmi schimbe camera, că nu se poate! Pe internet arată într-un fel, în realitate într-un fel. Eu cunosc toate nivelurile de cazare. Îmi place să stau unde e bun și frumos, dar este în funcție cu cine mergi.”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, apariție sexy într-un club din Dubai

Bianca Drăgușanu s-a distrat recent în Dubai, alături de Gabi Bădălău. Blondina a dansat toată noaptea și nu a ezitat să împărtășească momentele pe rețelele de socializare. Vedeta a aras toate privirile cu mișcările și ținuta sexy.

Blondina, partenerul ei și un alt cuplu, au petrecut într-un local exclusivist din Dubai, denumit Billionaire.

Bianca Drăgușanu s-a simțit foarte bine și nu e încetat să arate că se distrează. Îmbrăcată într-o ținută neagră, ce îi lasă formele voluptoase la vedere, blondina s-a simțit bine chiar și pe ritmuri de manele. Cei care i s-au alăturat la dans au fost Gabi Bădălău și cuplul alături de care au petrecut.

 

citește și...