Bianca Drăgușanu, dezvăluire surprinzătoare. „Mă excită mult”

21.02.2022, 16:14
Bianca Drăgușanu, dezvăluire surprinzătoare. „Mă excită mult”
Ce și-ar fi dorit Bianca Drăgușanu să fie. ”Eu studiez atent lucrul ăsta”

Bianca Drăgușanu a avut o remarcă cu care și-a lăsat admiratorii fără cuvinte. După despărțirea de Bădălău, aceasta  continuă să surprindă. S-a pozat pe nisipurile fierbinți, iar cea mai recentă afirmație i-a șocat pe fanii săi.  Aflată în Dubai, blondina a vorbit despre ceea ce o încântă cel mai mult. „Mă excită mult”. Ce a făcut-o pe vedetă să facă o astfel de afirmație. 

Bianca Drăgușanu știe cum să atragă atenția. Blondina este conștientă de atuurile ei fizice și nu ezită să se afișeze în ipostaze provocatoare în fața fanilor ei de pe rețelele de socializare.

Fosta iubită a lui Gabi Bădălău a făcut o serie de declarații surprinzătoare. Vedeta a vorbit despre lucrul care o ”excită”.

„Mă excită mult”

Deși părea că blondina urma să spună cu totul altceva, se pare că este extrem de încântată când cheltuie zeci de mii de euro pe articole vestimentare. Bianca spune că a cheltuit doar în ultima lună peste 40.000 de euro.

„Mă excită mult să-mi cumpăr haine scumpe. Nu-mi place să port ce are toată lumea, valabil si la bărbații din viața mea. Am cheltuit peste 40.000 de euro în ultima lună doar pe haine numai de firmă.

Investesc mult în mine pentru că mă iubesc mult.

Nu beau, nu fumez, nu am vicii. Investesc mult în mine pentru că mă iubesc mult’, a declarat ea pentru playtech.ro.

Recent, vedeta a decis să-și scoată  la vânzare hainele uzate și accesoriile. Fosta prezentatoare Tv spune că motivul care stă în spatele deciziei este să investească în alte articole vestimentare.

Bianca Drăgușanu s-ar fi despărțit de Gabi Bădălău

Conform Click, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu mai formează un cuplu de la sfârșitul anului trecut. Însă, există semne de întrebare cu privire la legătura dintre cei doi.

Întrebat dacă  mai este sau nu împreună cu Bianca,Gai Bădălău a spus că cea mai bună soluție este să fie întrebată blondina.

“De unde știți că de o lună și jumătate și nu de şase luni sau de o zi? Sau deloc…Eu zic să o întrebați pe ea!”, a spus Gabi Bădălău.

citește și...