FOTO. Bianca Drăgușanu s-a fotografiat în cele mai provocatoare ipostaze. „Înapoi în junglă”. Cum s-a pozat blondina pe o plajă din Dubai

20.02.2022, 17:44
FOTO. Bianca Drăgușanu s-a fotografiat în cele mai provocatoare ipostaze. „Înapoi în junglă”. Cum s-a pozat blondina pe o plajă din Dubai

Bianca Drăgușanu s-a pozat într-un costum de baie minuscul, la plajă, care i-a pus în valoare formele voluptoase și bustul generos, dar și picioarele atent lucrate. „Înapoi în junglă”, a fost mesajul pe care l-a transmis ea pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu știe cum să atragă atenția. Blondina este conștientă de atuurile ei fizice și nu ezită să se afișeze în ipostaze provocatoare în fața fanilor ei de pe rețelele de socializare.

Blondina se răsfață în Emiratele Arabe de câteva zile, unde petrece o scurtă vacantă, dar sărbătorește și ziua de naștere a unei prietene. Vedeta a petrecut pe plaja Nammos Dubai. Fosta prezentatoare TV s-a fotografiat în cele mai provocatoare ipostaze posibile, într-un costum de baie strălucitor.

Bianca Drăgușanu  s-a fotografiat în cele mai provocatoare ipostaze

„Înapoi în junglă”, a fost mesajul pe care l-a transmis ea pe rețelele de socializare.  Fotografia a primit peste 10.000 de aprecieri.

Fosta iubita a lui Bădălău a continuat să petreacă  într-un local de lux din Dubai, intitulat Sky20.

Bianca Drăgușanu s-ar fi despărțit de Gabi Bădălău

Plecarea în Dubai a Biancăi a creat o confuzie. S-au ridicat întrebări cu privire la ruptura dintre cei doi. Nu este clar în ce stadiu se află relația dintre blondină și milionar.

Contactat de Click!, afaceristul Gabi Bădălău nu a clarificat dacă se mai află într-o relație cu Bianca, iar cea mai buna soluție a acestuia este să fie întrebată blondina.

“De unde știți că de o lună și jumătate și nu de şase luni sau de o zi? Sau deloc…Eu zic să o întrebați pe ea!”, a spus Gabi Bădălău.

Pentru Bădălău relația cu Bianca este încheiată, dacă urmărim mesajul postat pe Instagram.

„Patru lucruri sunt imposibil de întors piatra, care a fost aruncată..cuvântul, care a fost spus…Momentul, care fost ratat..și timpul, care a trecut”, a fost mesajul emoționant postat de Gabi Bădălău, pe contul său de Instagram.

Și Alex Bodi se afla sâmbăta dimineața pe plaja Azure Beach din Dubai, la câțiva kilometri. 

 

citește și...