FOTO/ Bianca Drăgușanu și-a scos sânii la înaintare. Blondina a încins atmosfera pe rețelele de socializare

10.11.2021, 22:50
FOTO/ Bianca Drăgușanu și-a scos sânii la înaintare. Blondina a încins atmosfera pe rețelele de socializare
Bianca Drăgușanu, distracție de zile mari după despărțirea de Gabi Bădălău! A făcut furori în Grecia

Chiar daca natura nu a înzestrat-o cu sânii de divă, Bianca Drăgușanu profită din plin de sănii mari. Vedeta i-a înnebunit pe reprezentanții sexului tare cu una dintre postările făcute recent!

În urma cu câteva zile, fosta prezentatoare TV și-a etalat sânii pe Instagram, în lenjerie intimă. Blondina i-a bucurat enorm pe bărbați și, totodată, pe doamnele și domnișoarele care plănuiesc să își pună implanturi.

Bianca Drăgușanu nu a primit complimente la poza încărcată pe conturile sale de socializare, pentru că a ales să oprească secțiunea de comentarii.

Blondina a mărturisit, recent, că are peste 30 de operații estetice la activ și nu are de gând să se oprească aici.

Câte operații estetice are Bianca Drăgușanu

Medicul ei estetician, Alexandra Filip, a analizat-o pe Bianca în direct și a enumerat intervențiile pe care aceasta le-a făcut

„Are injectări făcute, un botox care creează un aspect natural. Ar,e că și eu i-am făcut. Are injectări cu acid hialuronic la nivelul feței, de reconturare de linie mandibulară. La nas are rinoplastie. Două, una acum câțiva ani și acum o reconstrucție. La nivelul buzelor are intervenții cu acid hialuronic. La sâni are două intervenții chirurgicale.

Talia e așa că am slăbit și am făcut sport. Știu că există chestia asta cu scosul coastelor, dar e dăunătoare. S-a lucrat și la fund, dar fac si sală”, a spus medicul Alexandra Filip, la Teo Show.

Bianca Drăgușanu, despre momentul în care și-a pus silicoane

Bianca Drăgușanu a mărturisit că, în urmă cu ani, recurgea la tot felul de trucuri pentru a părea că are un bust mai generos. Ulterior a decis să își pună silicoane.

”Pe la 25 cred, purtam bureți la sutien și am zis că nu se mai poate. Țin minte că în perioada aia îmi era greu din punct de vedere financiar și negociam cu medicul ca pentru un kilogram de cireșe”, a mărturisit vedeta la podcastul lui Damian Drăghici, citată de click.ro.

 

citește și...