Bianca Drăgușanu a purtat o ținută impresionantă la petrecerea de Halloween. În ce personaj s-a costumat diva / FOTO

31.10.2022, 10:52
Bianca Drăgușanu a purtat o ținută impresionantă la petrecerea de Halloween. În ce personaj s-a costumat diva / FOTO
Bianca Drăgușanu a purtat o ținută impresionantă la petrecerea de Halloween. În ce personaj s-a costumat diva

Bianca Drăgușanu a atras toate privirile la petrecerea de Halloween, din acest an. Una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc nu a dezamăgit deloc când și-a ales costumul de Halloween. Fanii au fost încântați de apariția divei sexy. 

Bianca Drăgușanu a petrecut ca la carte sărbătoarea de Halloween. Vedeta și-a etalat formele perfecte într-un club de fițe din București, după ce s-a deghizat într-un cunoscut personaj din filme.

Bianca Drăgușanu s-a deghizat în Harley Quin

Cum era de așteptat, blondina nu a renunțat la stilul sexy, așa că s-a costumat Harley Quin, un personaj de film nonconformist, care a cucerit inimile tuturor încă de la primele apariții pe micile ecrane.

În plus, Bianca Drăgușanu a imitat la perfecție comportamentul personajului din benzile desenate DC Comics, care a fost adus la viață de Margot Robbie în două filme lansate în 2016 și 2021. Toți ochii au fost ațintiți asupra vedetei, mai ales că ținuta sexy pe care a purtat-o de Halloween i s-a potrivit mănușă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18)

Diva, amenințată pe internet

Bianca Drăguşanu este foc și pară, după ce o fană de pe internet i-a cerut bani împrumut. Blondina a povestit că femeia a început să o sune insistent pentru a-i cere o sumă exorbitantă. Când a văzut că o refuză, aceasta a început să o atace. Iată declarațiile șocante!

Bianca Drăguşanu a făcut mărturisiri halucinante despre o tipă care i-a cerut bani pe internet. O tânără din Brașov a crezut că o poate înduioșa pe vedetă, așa că și-a permis să-i ceară o sumă de bani, deloc mică.

„Am primit astăzi cred că zeci de telefoane, zeci de mesaje pe numărul de telefon al atelierului, unde primesc de obicei comenzi și întrebări despre rochile pe care le fac. O anumită persoană, disperată să dea de mine, că are să-mi transmită ceva foarte important, că e o chestiune de viață și de moarte, voia neapărat să ia legătura cu mine.

Într-un final m-am lăsat înduplecată și am zis că poate salvez și eu viața cuiva, că de fapte bune sunt bună și sunt persoana înapoi, zic: ‘Bună, sunt Bianca, cu ce pot să te ajut?’, la care îmi spune: ‘Bună, sunt Bianca, mă cheamă la fel ca și pe tine, te apreciez, sunt din Brașov.

Este foarte important pentru mine să mă ajuți că sunt disperată, vreau să îți cer 14.000 de euro împrumut că am nevoie să fac tratamente corporale și îți promit că îți dau banii înapoi eșalonat, 1.000 de euro pe lună.  Frate, ca să slăbești nu-ți trebuie bani, foamea e gratis, sportul e gratis, ambiția e gratis, echilibrul e gratis, somnul e gratis. Ca să scapi de stres, ține minte patru gratis S: sală, soare, sport și somn. N-ai cum frate să-mi cer bani că mi dai tu înapoi”, a povestit fosta prezentatoare tv, pe rețelele de socializare.

citește și...